Beoordelingen van Taj Mahal Emmeloord

Recente recensies

5.0
Onbekend
gisteren

Heerlijk!

J.Kramer
gisteren

Uiensaus miste maar broodje kip Chili was scherp genoeg van zichzelf. Snel en warm bezorgd.Heerlijk gegeten en niet duur.

Abdel
27 november 2022

Lekker en op tijd

Jeen Langenberg
22 november 2022

Was goed, snel en geweldige gast

Reactie van Taj Mahal

Beste Jeen Langenberg, fijn om te horen dat alles na wens is geweest! πŸ™πŸ™

H. Kramer
11 november 2022

Heerlijk

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

J.Kramer
7 november 2022

Eten was weer heerlijk. Blikje cola was vergeten en is later alsnog gebracht, had gezegd laat maar zitten ivm de regen, maar werd toch nog gebracht. Super service.

Reactie van Taj Mahal

Beste J.Kramer, heel erg bedankt voor U begrip, wij hebben meerdere jongens rijden, fouten kunnen gemaakt worden.. voor ons kleine moeiteπŸ™πŸ™

Niek
5 november 2022

De kwaliteit was goed, maar de smaak viel erg tegen. Niet het pittige kruidige eten dat ik van India’s eten gewend ben. In de roti miste ik de mais tussen de vellen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Niek, fijn dat het gesmaakt heeft! Ons pittigheid is echt aangepast op de polder:) geef het gewoon aan als opmerking! U zult in de fik staan gegarandeerd :) roti als naan maken wij naturel! Indien anders gewend is dat Uiteraard ook te vermelden in het veldje.

S
30 oktober 2022

Geen saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste S, bij de kapsalon’s, durum’s en Turkse pizza’s zit saus er doorheen, indien extra of anders gewenst gewoon even in de opmerking veldje invullen. Wij hopen dat het voor de rest gesmaakt heeft!πŸ™

Aiman
23 oktober 2022

Ik bestel wel eens bij jullie en ben altijd zeer tevreden. Jullie doen goed , professioneel, erg lekker en brengt de bestelling op tijd. Veel succes.

Reactie van Taj Mahal

Beste Aiman, wij willen U bedanken in het vertrouwen in ons! Hopen U weer snel te verrassen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Henk Pietersma
20 oktober 2022

Het was zoals gewoonlijk erg lekker, makkelijk besteld en snel bezorgd. TOP. GA zo door, jullie doen het goed.

Reactie van Taj Mahal

Beste Henk Pietersma, wij doen ons best! Zijn vereerd dat het word ingezienπŸ’ͺπŸ’ͺ tot snel weer!

Lo
17 oktober 2022

Super snelle service en we kregen gratis drankjes! Was op Urk bezorgd binnen 30 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Lo, fijn dat alles na wens is geweest! Wij proberen altijd binnen de 45 min bij de klant te zijn in de dorpen:)

J van den B
16 oktober 2022

Heb besteld, snelle bezorging, kapsalon was uitstekend! Baklava ook lekker. Drinken was zelfs koud toen het aankwam. Zeer tevreden over Taj Mahal in Emmeloord. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste J van den B, fijn dat alles na wens is geweest! Wij komen graag bij U! Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Isabel
1 oktober 2022

Niks toe te voegen, bestel nu bijna wekelijks. Goede service en vooral lekker eten.

Reactie van Taj Mahal

Beste Isabel, wij koken/bezorgen met alle liefde voor U!! Leuk dat U wat achterlaat !πŸ™πŸ™

Rinske Smid
30 september 2022

Heerlijk gegeten

Reactie van Taj Mahal

Beste Rinske Smid, fijn dat alles na wens is geweest! Tot snelπŸ™πŸ™

Emile
20 september 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Henk
10 september 2022

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd. :-)

Reactie van Taj Mahal

Beste Henk, leuk dat U wat achterlaat!πŸ™ tot snel weer!

Hendrika Antien
4 september 2022

Vond de smaak wat aan de flauwe kant vergeleken met wat ik gewend ben van uit Jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Hendrika Antien , zou het aan de sausjes kunnen liggen dat ze niet tussen U kapsalon zijn gedaan?

Hans Elbrink
4 september 2022

Lekker, ruime portie en snel geleverd op de zaterdag.

Reactie van Taj Mahal

Beste Hans Elbrink, lief dat U wat achterlaat! Tot snel weer team Taj mahal

Wim de Visser
3 september 2022

Zeer tevreden. Iedereen heeft genoten. In de kip curry kon wat meer kip en wat minder aardappel. Zeer attente verzorging.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Visser, wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen in ons! Omdat curry alleen vlees en aardappelen is valt kip minder op. Wij portioneren al onze vlees, het is altijd even veel. Hopen U gauw weer te verrassen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Tenzin
3 september 2022

Gisteren ik heb besteld lams curry , die zijn heel lekker 🀀. Bezorgen zijn super vriendelijke. Bedankt πŸ™πŸ»

Reactie van Taj Mahal

Beste Tenzin,, die curry’s zijn zeker aanraders!πŸ‘Œ probeert U ook eens de Tandoori gerechten😊

Tassie
3 september 2022

Onwijs lekker en Super snel bezorgd

Reactie van Taj Mahal

Mag ook wel bij de buurvrouw 😊😊

Annelies
1 september 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk (en teveel 🀭) en de bezorging keurig op tijd en volledig! Hartelijk bedankt weer πŸ€—

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, leuk dat U wat achterlaat! Tot snel weerπŸ™πŸ™

Anoniem
28 augustus 2022

Het was een chaos binnen, iedereen liep gestresst door elkaar van het personeel. Het meisje wat mij hielp vroeg om mijn naam, ik gaf haar die en ze zei: we hebben geen bestelling voor de boer op een onverschillige toon. Ik zei: dat zei ik ook helemaal niet! Ze bood me een blikje cola aan van de zaak, maar die zat al gratis bij mijn online bestelling... om 16:00 besteld voor 17:30, maar in de zaak moest ik nog een kwartier wachten. Leuk zo'n open keuken, als niet iedereen gestrest en schreeuwend elkaar in de weg loopt. Het eten was goed, maar hoe het in de zaak toegaat, daar kan nog wel wat aan verbeterd worden. Beetje vriendelijker naar de klanten ondanks dat je het druk hebt!

Reactie van Taj Mahal

Beste, allereerst bedankt voor U feedback! En fijn dat het gesmaakt heeft! Wij zijn een aantal weken dicht geweest vanwege onze vakantie. Bij het opstarten is het enorm druk wat met zich wat stress mee kan brengen. Meeste gevallen proberen wij de klant dat niet mee te geven. Is gewoon niet prettig begrijpen wij. Alleen U moet ook begrijpen Nergens is de werkdruk zo hoog als in de keuken. Uit Chinees onderzoek onder horecamedewerkers wereldwijd blijkt dat de horeca de meest stressvolle bedrijfstak is. Niet artsen, niet docenten, maar medewerkers in de keuken en de bediening hebben de grootste kansen op stressgerelateerde klachten. Next time better??πŸ‘πŸ‘

Hans Elbrink
26 augustus 2022

Lekker. En op tijd. En op temperatuur. Ruime portie.

Reactie van Taj Mahal

Beste Hans Elbrink, fijn dat alles na wens us geweestπŸ™πŸ™

Naomi
24 augustus 2022

❀️

Reactie van Taj Mahal

πŸ™β€οΈπŸ™

Angela
23 augustus 2022

Ik ben al jaren trouwe klant. Het eten is altijd van goede kwaliteit, vriendelijk personeel/bezorgers. Gisteravond 2 kleine broodjes (lams) shoarma besteld. Ik werd aangenaam verrast dat men dit tegenwoordig in aluminium bakjes met ijsbergsla en losse broodjes geserveerd werd! Voorheen geprepareerde broodjes (beetje sompig) maar dit vind ik echt een enorme aanwinst en verbetering! Ga zo door!!πŸ€

Reactie van Taj Mahal

Beste Angele, wij komen al enig tijd bij U goed om te horen dat alles tot nu goed is bevallen!πŸ™ bij de broodjes is altijd zo geweest als U de groot aanvinkt dat alles ook van elkaar gescheiden word ingepakt! Hopen U gauw weer te verrassen met onze heerlijke gerechten!! Liefs team Taj Mahal

Maarten
19 augustus 2022

Eten was erg lekker, maar de bestelling was verkeerd.

Reactie van Taj Mahal

Beste Maarten, goed om te horen dat alles goed gesmaakt heeft! Als er iets niet klopt treuzel niet! Neem contact met ons op! Wij hebben altijd meerdere bezorgers waardoor we snel kunnen schakelen! Hopen U gauw weer verrassen met onze heerlijke gerechten πŸ™πŸ™

Joseph
22 juli 2022

Vooral de chicken wings zijn heerlijk! Super aardige mensen. Aan te raden

Reactie van Taj Mahal

Beste Joseph, dit zijn de beste waar wij aan kunnen komen momenteel:)

Mounir
16 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Sip
15 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mounir
15 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Marco
15 juli 2022

Op tijd bezorgd en warm bezorgd. De problemen van de vorige keer zijn fantastisch gecompenseerd. Bedankt en tot de volgende keer!

Reactie van Taj Mahal

Beste Marco, zag U bestelling nog langs komen. Wij zijn blij dat U het nog een kans heeft gegeven om het goed te maken! Fijn dat alles na wens is geweest! Heel fijn weekendπŸ™πŸ™

Mathilda
11 juli 2022

Heerlijk gegeten, makkelijk te bestellen en altijd heerlijk warm.

Reactie van Taj Mahal

Beste Mathilda, wij willen U bedanken voor het vertrouwen in onze restaurant! Hopen spoedig weer U te verrassen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Miriam
9 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Steven
9 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

me
8 juli 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Klaudia
27 juni 2022

Eten is altijd lekker en voldoende en vriendelijke bezorgers. De bezorger was deze keer wel 20 minuten te laat. Ik snap dat het druk kan zijn tijdens etenstijd, maar het zou fijn zijn als we daar de volgende keer een berichtje over kunnen krijgen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Klaudia, allereerst willen wij U bedanken dat U voor ons gekozen heeft en U geduld! Normaal gesproken geeft het systeem automatisch een mail dat de bestelling onderweg is. Wij hopen spoedig weer heerlijke gerechten bij U op tijd te mogen bezorgen!πŸ™πŸ™

Marco
24 juni 2022

Betaald voor sambal saus. Geen sambal saus gekregen. Betaald voor een tasje. Een pizza wordt in een doos geleverd. Beetje jammer!

Reactie van Taj Mahal

Beste Marco, tasjes gaan automatisch, wij kunnen dat niet aanvinken en zijn helaas ook verplicht om een kleine bijdrage voor te vragen. Als U iets mist, treuzel niet aub! Bel direct! Wij hebben meerdere bezorgers.. word meteen nageleverd! Als u even bij U volgende order een opmerking maakt, beloof ik U om het helemaal weer recht te trekkenπŸ™πŸ™

Feyza
24 juni 2022
Reactie van Taj Mahal

Beste Feyza, jammer dat U het zo heeft ervaren.. als U het toelicht gaan we er zeker wat mee doen!πŸ™

Leon hulleman
23 juni 2022

Lekker eten Op tijd geleverd

Reactie van Taj Mahal

Leon hulleman, Fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Jonkman
20 juni 2022

Wederom heerlijk eten!!!! Je kan proeven dat het met liefde is gemaakt. We komen hier al jaren en hopen nog vele jaren terug te komen. Hele aardige mensen. Dikke vette aanrader!!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Jonkman, wij zijn zeer vereerd dat we jullie jaren van dienst mochten zijn!πŸ™β€οΈπŸ™

Marten
9 juni 2022

Bezorger was kapotsnel man. Sneller dan dat het zou duren volgens de planner.

Reactie van Taj Mahal

Beste Marten, goed om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Abdel
6 juni 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Claus
6 juni 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Leon
3 juni 2022

Bezorging ingepland op 18.20 uiteindelijk 18.35 gekregen. Bij de spareribschotel gekozen voor patat maar niet ontvangen. Erg jammer

Reactie van Taj Mahal

Beste Leon, allereerst bedankt voor u recensie. U had idd aangegeven te wensen om 18:20 de bestelling te ontvangen. Vanwege drukte was het niet haalbaar. Wij hadden ook 15 later dan gewenst aangeklikt. Dat kunt U live volgen. Als U wat mist in de bestelling treuzel niet neem direct contact op! Wij hebben meerdere bezorgers. Is een kleine moeite om na te leveren. Wij hopen nog een kans te krijgen om alles weer na wens te bereiden voor UπŸ™πŸ™

Mathilde
29 mei 2022

Altijd goed eten en even vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Mathilde , leuk dat U wat achterlaat! Wij koken bezorgen graag voor U! Liefs team Taj MahalπŸ™πŸ™

Mounir
26 mei 2022

Op tijd geleverd en smaakt heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Mounir, wij willen U bedanken voor de order tot snel weer!πŸ™πŸ™

HENDRIKS
25 mei 2022

Normaal goed eten maar deze keer. Half verbrand was iets minder helaas bezorging was erg snel.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie HENDRIKS, wij koken/bezorgen graag bij U! spijtig om te horen dat we U deze keer niet na tevredenheid hebben kunnen helpen.. heb U order nu voor me, zie dat U meerdere producten heeft besteld? Zou U mij terug kunnen mailen? Kunnen we altijd kijken hoe we het weer recht kunnen trekken! Groeten team Taj mahalπŸ™πŸ™

Feyza
23 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jan
23 mei 2022

Ondanks dat ik frietjes had besteld, werd deze niet bezorgd. Hoewel ik zei dat ik geen salade in mijn Adana-wrap wilde, kwam er een salade bij. Adana-kebab was niet anders dan gehaktballen. Ofwel heeft deze exploitant nog nooit in zijn leven adana-kebab gegeten, of hij gaat ervan uit dat mensen dat niet doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jan, heb even U bestelbon bij de hand, zie u opmerkingen zijn in het Turks door u geschreven. U kunt natuurlijk niet verwachten dat er alleen maar Turken werken die dat kunnen begrijpen. Volgende keer als u toch de keuze maakt om bij ons te bestellen? Graag in het Nederlands of minimaal Engels. Of bestel gewoon wat op de kaart staat. Bij speciale wensen. Willen wij dat graag met alle liefde voor u bereiden maar neem dan telefonisch contact op. Groeten team Taj mahal

Aiman
23 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Johan
22 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Ank
21 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Ilona Silderhuis
19 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wendy Postma
18 mei 2022

Super lekker! Super vers! Snelle en vriendelijke bezorging! Zelfs een drankje gratis extra! Topzaak!!!!

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Postma, wij koken en bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

Feyza
12 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Erik Rietkerk
4 mei 2022

De verpakking beter afzonderlijk verpakken dan verkomt het dat het vet de rest besmeurd

Reactie van Taj Mahal

Beste Erik Rietkerk, wij zullen er op letten! Ben blij dat alles voor de rest na wens is geweet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tassie
2 mei 2022

Wij vinden het eten hier onwijs lekker Bezorging is vaak lekker snel en erg vriendelijk ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Tassie, wij willen U bedanken voor U recensie!! Wij komen graag bij UπŸ™πŸ™

Albert de Boer
2 mei 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Henk60
27 april 2022

Razendsnelle bezorging en zoals altijd heerlijk. Heel veel succes Taj Mahal.

Reactie van Taj Mahal

Beste Henk, lief dat U wat achterlaat, tot snel weerπŸ™πŸ™

Ali
23 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wim deVisser
19 april 2022

Accuraat verzorgd en lekker gegeten.

Reactie van Taj Mahal

Beste Familie de Visser, fijn om te horen dat alles na wens is geweest!πŸ™πŸ™

Ssst
18 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
14 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

de Haan
11 april 2022

Helaas de patat vergeten bij de spareribschotel. Een belletje en als snel werd deze alsnog afgeleverd. Met een extra excuus in de vorm van baklava versnaperingen. Mooi opgelost! Vega calzone was goed, t.pizza en kapsalon ook heerlijk. Helaas; de spareribs ver onder maat. Veel te lang gebakken oid? Niet mals, maar veelal hard. Dat kan echt niet voor die prijs. Spareribs blijven een dingetje voor veel restaurants blijkbaar. Balen, zeker voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Familie de Haan, wij vinden het fijn dat U U ervaring hier met ons deelt de plus als de minpunten! Dat is zeker een huiswerk voor ons, waar we zeker wat mee gaan doen! T.pizza , calzone’s etc zijn stabiel! Ondanks de huidige markt! spareribs is inderdaad een dingetje .. bij grote hoeveelheid inkoop en verkoop. Is de kwaliteit niet altijd stabiel, (wij horen graag van onze klanten als ze wel of niet tevreden zijn)!! wij hebben nieuwe afspraken gemaakt met een nieuw leverancier die ons per direct gaat leveren hopen U weer te verrassen met heerlijke spareribs wat van de bot afvalt:) als U nog even wilt reageren op de mail zullen wij met een gepaste compensatie komenπŸ™πŸ™ wij willen U bedanken in het vertrouwen in ons! Vriendelijke groeten team Taj Mahal

S
10 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
9 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
7 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jo
5 april 2022

Bezorging prima. Eten flauw en lauw. Bij de kipsatΓ© schotel miste de satΓ© en de paprika. Kip was droog. Jammer!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Jo, wij hadden elkaar nog telefonisch gesproken. Wij zullen zorg dragen dat dit niet weer voorkomtπŸ™πŸ™ bedankt voor U begrip!

Mahigul
4 april 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jannie
4 april 2022

Binnen half uur was bestelling al bezorgd, eten was nog heet, heerlijk gegeten!

Reactie van Taj Mahal

Beste Jannie, fijn om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Thijs
2 april 2022

Heerlijk gegeten en zeer snel bezorgd!

Reactie van Taj Mahal

Beste Thijs, onze jongens komen graag bij U! Wij willen U bedanken in het vertrouwen in onsπŸ™πŸ™

E. Stoter
31 maart 2022

Helaas, was de Palak deze keer te scherp, evenals de uiensaus bij het andere gerecht. Maar deze laatste kun je dan gewoon niet nemen i.t.t. de Palak.

Reactie van Taj Mahal

Beste E. Stoter, al onze gerechten worden normaal bereid, stel U zou hem helemaal mild willen, kunt U dat als opmerking vermelden. Uiensaus is altijd wel pittig, dus dat raad ik U dan ook niet meer te bestellen. Natuurlijk heeft elke kok beetje zijn eigen draai aan specerijen wat een beetje invloed op de accent pittigheid kan hebben. Wij willen U bedanken in U keuze tot ons. En hopen volgende keer weer jullie te verrassen met onze heerlijke gerechten! Veel liefs team Taj MahalπŸ™πŸ™

Mahigul
28 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Breukel
27 maart 2022

De bestelde en betaalde baklava was vergeten, dar is jammer

Reactie van Taj Mahal

Beste Breukel, hoop dat alles na wens ja geweest! Alleen zie in U order geen baklava staan? Kan U zich vergist hebben? Groeten team Taj Mahal

Anna
22 maart 2022

Top service

Reactie van Taj Mahal

Beste Anna, goed om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Bart
22 maart 2022

Pizza salami was niet te vreten. Uitgedroogde plak deeg, met wat albert Hein kaas en 5 stukjes salami... als dit extra salami moet voorstellen, heb ik veel medelijden met de gene die dat niet had.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bart, spijtig om te horen dat U onze pizza’s zo heeft ervaren.. allereerst heeft U 2 pizza’s peperoni besteld met extra peperoni, (dus geen SALAMI)U heeft de pizza’s kwartier later opgehaald dan dat U ze had besteld. Wij hebben U 2 x gebeld, kunt U dat nog herinneren? Als U dan ook daarmee na u bestemming rijd van een kwartier verderop zal dat absoluut ten koste van de kwaliteit kunnen gaan.. wil U bij deze uitnodigen om een pizza SALAMI van het huis bij ons in het restaurant te benuttigen:) groeten team Taj Mahal πŸ™πŸ™

Ilona Silderhuis
20 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Chris
7 maart 2022

Altijd lekker, snel bezorgd en super vriendelijk :)

Reactie van Taj Mahal

Beste Chris, fijn dat alles na wens is geweest! Hopen U weer snel te mogen verrassen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Pieter
7 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mathilde
5 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Pawel
5 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Xxxxxx
4 maart 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Gerard
4 maart 2022

Goede kwaliteit,alleen helaas was er 1 maaltijd niet compleet misten de kaas

Reactie van Taj Mahal

Beste Gerard, dat is jammer om te horen, zou U dat even de volgende keer in het opmerkingen veldje kunnen vermelden? Komen wij met een gepaste oplossingπŸ™πŸ™

M.s
28 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
27 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Frans
22 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Ko piekeboer
21 februari 2022

Het eten was flauw en niet zoals we gewend zijn

Reactie van Taj Mahal

Beste Ko piekeboer , flauw in de zin van? Niet pittig? Weinig zout? Zou u beter kunnen toelichten aub? Alvast bedanktπŸ™πŸ™

A
13 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A.Vink
13 februari 2022

Het eten was kwalitief goed en smakelijk. Jammer dat de frietjes bij het kindermenu erg slap, taai en smakeloos waren. Jammer ook dat bij een online bestelling, die we zelf ophaalde, nog ruim 10 minuten gewacht moet worden en ook een pizza colzone wordt vergeten mee te geven. Netjes dat die nagebracht wordt, maar begrijpelijk dat we hierover pissig waren, als deze een half uur na de rest van de bestelling pas gegeten kan worden. Dit komt slordig over en jammer van de gezamelijke maaltijd.

Reactie van Taj Mahal

Beste A.Vink, spijtig om te horen dat we jullie niet helemaal na wens hebben kunnen vermaken. Wij hebben bewust voor de aluminium gekozen om ze langer warm te houden. Alleen met frietjes is dat gewoon heel lastig. ( vooral in een periode waar heel veel bezorgd word) wij gaan intern even overleggen en kijken wat onze mogelijkheden hier in zijn. Hopend dat U het nog een kans kan geven en wij het helemaal weer recht trekkenπŸ™πŸ™

A
12 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Hannan van Rooij
12 februari 2022

Friet was niet heel goed doorbakken. Bezorger vergat helft vd bezorging maar kwam dat later brengen. Wel fijne openingstijden...

Reactie van Taj Mahal

Beste Hannan van Rooij, onze excuses dat we de kwaliteit wat u van ons gewend bent niet konden leveren, wij zullen er extra opletten in de toekomst. Wij hopen het gauw weer recht te trekkenπŸ™πŸ™

Marjolein
11 februari 2022

Online gekozen tijdstip konden ze niet beloven. Keurig gebeld en in overleg een andere tijd gekozen. Heerlijke warme pizza's!

Reactie van Taj Mahal

Beste Marjolijn, fijn dat we samen tot instemming konden komenπŸ™πŸ™

Robert
10 februari 2022

Was weer genieten, de falafel is super! Zou fijn zijn als die ook los verkrijgbaar is op de site.

Reactie van Taj Mahal

Beste Robert, bedankt dat U wat achterlaat. Bij deze kunt U volgende keer onder de kopje bij-gerechten losse falafel bestellen😊wij staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen! Veel liefs team Taj MahalπŸ’ͺ

M
7 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A
6 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
6 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mark
4 februari 2022

Helemaal goed! Smaakte top

Reactie van Taj Mahal

Beste Mark, fijn om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Munira
3 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
2 februari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Waninge
1 februari 2022

Bij de bestelling moet worden betaald voor een plastic tas. Echter, pizzadozen passen er niet in, dus wordt geen plastic tas geleverd. Waarom moet er dan wel voor worden betaald? De bestelling werd een kwartier later dan gevraagd, bezorgd

Reactie van Taj Mahal

Beste Waninge, wij willen U bedanken dat u u mening hier met ons deelt! Systeem pakt de plastic tasjes automatisch, en wij zijn verplicht daarvoor een kleine bijdrage te rekenen. Onze excuses voor die kwartier vertragingπŸ™ Hopen het gauw weer recht te trekken! Groet team Taj mahal

πŸ™‚
31 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A
31 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Annelies Peters
26 januari 2022

Was weer super lekker! Netjes dat jullie gebeld hebben over het vegan eten, hopelijk krijgen jullie ook vegan Turkse pizza. Enorm bedankt, tot de volgende keer!

Reactie van Taj Mahal

Hi Annelies, fijn dat alles na wens is geweest! Kom binnenkort een proefpakket (vegan) brengen mogen jullie het uittesten:)

harry
24 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A
24 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Lu5
21 januari 2022

Een woord Heerlijk gegeten!

Reactie van Taj Mahal

Beste Lu5, fijn dat jullie lekker hebben gegetenπŸ™πŸ™ veel liefs team Taj Mahal

Anoniem
21 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Daniel
19 januari 2022

Fantastisch eten en een snelle bezorging!

Reactie van Taj Mahal

Beste Daniel, fijn dat u u belevenis met ons deelt! Wij team Taj mahal kookt/bezorgd graag voor UπŸ™πŸ™

A
18 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
17 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
16 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Koomen
16 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Adrienn
16 januari 2022

Het eten is erg lekker en de levering aan huis is ook snel. πŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Beste Adrienn, fijn om te horen dat jullie na wens hebben gehad, wij koken/bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

Mahigul
16 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wiktor
15 januari 2022
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A
9 januari 2022

Overheerlijke pizza tonijn besteld, ondanks het weekend is sneller dan verwacht bezorgd!πŸ‘Œ top bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste A, wij zijn blij dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Dyonne
5 januari 2022

Aardige bezorger heel erg vriendelijk ! Lekker eten ! Alleen mijn redbull zat niet bij de bestelling:(

Reactie van Taj Mahal

Beste Dyonne, heb van collega’s begrepen dat ze het opgepakt hebben. Volgende keer bel gelijk, is voor ons een kleine moete om ma tenleverenπŸ™πŸ™ (meestal ligt het gewoon nog in de bezorgbox)

M
2 januari 2021

Zoals altijd was de kwaliteit optimaal, en de bezorging was nog sneller dan verwacht. Voor ons altijd Taj Mahal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste M, fijn dat alles na wens is geweest!

Dijkstra
2 januari 2021

Lekker eten, snel klaar ,en bovendien de lekkerste van de polder

Reactie van Taj Mahal

Beste Dijkstra, wij willen U bedanken voor de order! En vinden het fijn dag U wat achterlaatπŸ™πŸ™ heel veel liefs

K
1 januari 2021

Super lekker gegeten!! De kip tandoori met rijst is echt een aanrader!! En complimenten voor het afhandelen van de bezorgtijd en voor het grote bezorggebied!!

Reactie van Taj Mahal

Beste K, fijne dat U heeft genoten van onze heerlijke gerechtenπŸ™ Wij willen U ook bedanken voor U begrip met de enorme drukte vanwege feestdagenπŸ™πŸ™

Mahigul
30 december 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

M
29 december 2021

Door de drukte een 40 minuten later dan aangegeven in de mail. Eten was prima

Reactie van Taj Mahal

Beste M, fijn dat het eten heeft gesmaakt!! En onze excuses voor de late levering! Hopen volgende keer weer tijdig te leverenπŸ™πŸ™

Fam Kievit van Schaik
27 december 2021

Beste Taj Mahal team! Wij willen jullie enorm bedanken voor de fantastische services, kwaliteit, vriendelijkheid! πŸ‘ Ook deze kerstdagen hebben jullie ons meegenomen naar de traditionele smaken van jullie Turkse en Indiase gerechten πŸ₯° we hebben weer van het uitgebreide menu enorm genoten πŸ˜‹ heel erg bedankt voor de loempia's (weer een toevoeging aan ons favoriete lijstje) πŸ˜‰ heerlijk dat we telkens zo kunnen genieten van de verschillende smaken die bij elk gerecht weer andere smaakpapillen raakt! Absoluut ons favoriete restaurant en een geweldig team die dit voor ons met zoveel passie voor koken voor hun klanten daar echt mee verwennen! πŸ₯‡πŸ€© Absoluut een aanrader een voorspoedig 2022, culinaire groetjes Namaste πŸ™πŸΌπŸ’œ

Reactie van Taj Mahal

Beste fam Kievit van Schaik, Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de gerechten. Wij hopen dat u een warme kerst heeft gehad samen met uw dierbaren. Wij willen u nogmaals bedanken voor u keuzeπŸ™πŸ™. De kip loempia's zijn inderdaad een groot favoriet en ze gaan heel hard! We waarderen uw warmhartige recensies en complimenten enorm. Daarnaast willen wij u ook hartelijk danken voor de mooie kaartje die wij van u hebben gekregen. Heel mooi gebaar.Β  Hopelijk tot snel en alvast een hele fijne jaarwisseling! Namasteβ€οΈβ€πŸ©ΉπŸ™β€οΈβ€πŸ©Ή

Dieuwertje
25 december 2021

Weer heel gegeten bij Tajmahal. Keurig op tijd op kerstdag!

Reactie van Taj Mahal

Beste Dieuwertje, fijn dat alles na wens is geweest en dat U wat achterlaat! Wij wensen U een gezonde 2022 toeπŸ™β€οΈ

-
21 december 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anna
21 december 2021

Er was een extra bestelling gedaan betreft roti maar geen roti gezien ipv roti zaten er 3 opgerolde Turkse pizza bodems bij. Erg sneu voor degene die roti wou.

Reactie van Taj Mahal

Beste Anna, ik zie in U order geen roti staan? Alleen turkse pizza’s en kapsalon’s. Roti wat op menukaart staat onder de kopje bijgerechten. Dat houd in dat u het bij een gerecht (hoort) te bestellen. Voor de duidelijkheid wij hebben geen Surinaamse roti waar u misschien vanuit bent gegaan. Roti kost bij ons €2,- en 2 rotti vellen is 1 portie. Als U vragen hebt, aarzel niet neem even contact op. Groeten team Taj Mahal

Anne
19 december 2021

Helemaal top

Reactie van Taj Mahal

Beste Anne, leuk dat u wat achter laat! Liefs team Taj Mahal

Stoter
18 december 2021

Het eten was heerlijk alleen misten wij de salades bij beide gerechten en kregen wij een blikje cola ipv sinas . Dat was wel jammer .

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Stoter, fijn dat U wat achterlaat en dat het heeft gesmaakt. Sorry van de salades..πŸ™ u kunt altijd even bellen voor na levering.. op bon zie ik staan cola? Wens jullie alvast gezonde feestdagen toeπŸ™πŸ™ liefs team Taj Mahal

D
11 december 2021

Lekker

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anton
6 december 2021

Pizza Shoarma gehad op maandag(€ 6,50) Heerlijke pizza met super veel vlees en groentes

Reactie van Taj Mahal

Beste Anton, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Appie
2 december 2021

Altijd tevreden met mijn bestelling, eten is super lekker!

Reactie van Taj Mahal

Beste Appie, fijn om te horen dat alles na wens is geweest! Leuk dat U wat achter laatπŸ™ Groetjes team Taj mahal

V/d hoek
24 november 2021

Altijd goed, altijd lekker goede constante kwaliteit

Reactie van Taj Mahal

Beste V/d hoek, fijn dat u u ervaring hier deelt! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™

Bert
20 november 2021

Netjes op tijd& gratis drankje er bij

Reactie van Taj Mahal

Beste Bert, fijn dat alles na wens is geweest πŸ™πŸ™

Skaiste
18 november 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
15 november 2021

Zoals altijd goed en lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

Reactie van Taj Mahal

Beste, fijn dag alles na wens is geweest! Wij koken bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

mark
14 november 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

IZ
14 november 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Albert
13 november 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

ALFRED KANIS
7 november 2021

Snel geleverd ruim binnen de tijd . Lekker gegeten voor herhaling vatbaar

Reactie van Taj Mahal

Beste ALFRED KANIS, fijn dat alles na U verwachtingen voldeed! Wij koken/bezorgen graag bij U!πŸ™ πŸ™

Carrera v Zanten
4 november 2021

Al tijden vaste klant bij Taj Mahal, maar toch vond ik het weer eens tijd om een revieuw te doenπŸ™‚! Het eten is elke x weer lekker en keurig netjes op tijd met bezorging. Het is onze favoriete eettent en zullen er zeker blijven bestellen!

Reactie van Taj Mahal

Beste Carrera v Zanten, ik weet nog toen jullie pas waren verhuisd :) fijn dat U hier wat achterlaat! Veel liefs team Taj mahal

dave wamer -bakker
30 oktober 2021

bezorging super snel en we hadden een grote bestelling !, met onder andere 4 x adana kebab schotels , die zijn zo lekker , , met een frisse salade . tai mahal bedankt weer. ook voor de drankjes ! :-)

Reactie van Taj Mahal

Beste dave wamer -bakker, wij willen jullie bedanken voor de order! Zijn vereerd om klanten als U te hebbenπŸ™πŸ™

Annelies
29 oktober 2021

Het was weer heerlijk. Thnx!

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, bedankt voor de order! Fijn dat alles na wens is gesmaaktπŸ™

Andries
26 oktober 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

pietje
25 oktober 2021

het smaakte goed

Reactie van Taj Mahal

Beste Pietje, wij willen u bedanken voor de order tot de volgende keerπŸ™πŸ™

kobus de wild
18 oktober 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Kobus, bedankt voor U recensie πŸ™πŸ™

Nico Blok
16 oktober 2021

De Palak met kip smaakte heerlijk. Alleen jammer dar er bijna geen kip in zat en wel te grote stukken aardappel die in eerste instantie op kip leken... Als ik weer bij jullie bestel wens ik wel meer vlees in het gerecht. Mocht dit weer niet het geval zijn... bestel ik niet meer bij jullie!

Reactie van Taj Mahal

Beste Nico, allereerst bedankt voor U feedback, wil U aangeven dat bij alle Indiase gerechten circa 170 gram aan vlees per portie in zit, heeft U naar gevoel eerder wel voldoende vlees in u gerechten gehad? Kunt U even contact opnemen? Kijken we voor een gepaste oplossing.

Y. Verbaan
15 oktober 2021

Mooi op tijd en zeer lekker! Bedankt!

Reactie van Taj Mahal

Beste Verbaan, fijn dat alles na wens is geweestπŸ˜ŠπŸ™

Wout Peters
10 oktober 2021

Ik had Falafel met kaas besteld. Helaas ontbrak de kaas, terwijl ik er wel voor betaald had. Jammer hoor...

Reactie van Taj Mahal

Beste Wout, zal u vandaag een kortingscode toesturen. Onze excuses!πŸ™

Klaas Jan
4 oktober 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
29 september 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
29 september 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Pascall dunnewind
25 september 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wim de Visser
19 september 2021

Zeer tevreden. Lekker gemakkelijk en lekker.

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam. Visser, wij willen jullie bedanken voor U orderπŸ™πŸ™

Ben
17 september 2021

We hebben heerlijk gegeten. De chicken tenders waren echt verrukkelijk. En de kapsalon was ook voldoende voor 2 personen. En de bezorging was ook heel erg goed. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Reactie van Taj Mahal

Beste Ben, fijn dat alles na wens is geweest! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™

Ed
11 september 2021

Tandoori was goed, kapsalon erg veel. Bezorging mooi snel en nog goed warm. Herhalings gevaar groot

Reactie van Taj Mahal

Beste Ed, fijn dat we U na tevredenheid hebben kunnen stellen! Wij koken en bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

Gerrit
6 september 2021

Was goed!

Reactie van Taj Mahal

Hoi Gerrit, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Bianca
5 september 2021

Het was heerlijk al was de patat wat slap naar dat is logies het moest naar tollebeek toe. Maar verder helemaal geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bianca, wil U bedanken voor de order! Die patatjes blijven een kwestie met de reistijd en enorme vocht wat er in zit... maar wij zijn blij dat jullie genoten hebbenπŸ™πŸ™

Hanna
2 september 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Rutten
30 augustus 2021

Goed, snel, warm en lekker

Reactie van Taj Mahal

Beste Rutten, fijn dat we U na tevredenheid hebben gesteldπŸ™πŸ™

Majid
30 augustus 2021

Bedankt. Was heerlijk 🀀

Reactie van Taj Mahal

Beste Majid, wij willen U bedanken voor U restaurant keuzeπŸ™ Was super gezellig! De groeten

Munira
26 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™πŸ˜ŠπŸ˜Š

Marius
23 augustus 2021

ey ik zeg je eerlijk deze shit was fucking goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Marius, wij zijn blij U na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Gelinde romkes
23 augustus 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Ziel
22 augustus 2021

De pizza's waren heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Ziel, wil U bedanken voor de order! Fijn dat alles na u wens is geweestπŸ™πŸ™

Van de Velden
21 augustus 2021

Goede overzichtelijke website. Lekker eten, nette bezorging en keurig op tijd.

Reactie van Taj Mahal

Beste Van de Velden, wij willen U bedanken voor het achterlaten van U recensie! Fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Dave K
21 augustus 2021

Het eten smaak altijd lekker alleen er lijkt altijd wat fout te gaan. Zo is er de afgelopen 4 keer geen knoflooksaus bij de bestelling geleverd terwijl dit bij het gerecht stond. De laatste keer had ik zonder champignon gevraagd maar zat het er wel in. Kreeg toen de keuze of een nieuwe pizza of 20% korting op de volgende bestelling. Uiteindelijk een nieuwe pizza gekregen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Dave K , allereerst bedankt bedankt voor U feedback. Ga met de jongens er overpraten waarom de zelfde kleine foutje of bij het bereiden of inpakken verkeerd gaat! Wij koken graag voor uπŸ™πŸ™

Freddie Van Breevoort
21 augustus 2021

we hebben op de website aan geven dat we zullen betalen met 30 euro en zouden een beetje wisselen geld krijgen plus gratis dankje We waren er over gebeld dat de gekozen frisdrank er niet was en dus wat anders konden nemen dat hebben we dus gedaan en toen de bezorger er was had hij het drankje niet mee dus hij vroeg hoe veel we moesten betalen wisten we even niet dus ging hij kijken op het bonnetje op zijn scooter en hij gaf aan dat het zo goed was het is maar een klein bedrag wat we teveel hebben betaald maar wel slordig dat hij dat niet aan gaf.over het de gratis frisdrank had hij ook niet mee genomen dit hebben we zo maar gelaten beetje jammer allemaal maar eten was heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Freddie Van Breevoort, wij hebben de bezorger de drankje waar U recht op had en wisselgeld meegegeven. Zie ook dat de lever adres een flat was, denk dat die het in de bezorgbox heeft vergeten en niet de moeite heeft genomen om heen en weer te gaan.. wij zullen betreffende bezorger op aanspreken! Waarderen U recensie! Kunt U bij de volgende order even in de opmerking veldje kunnen invullen de gratis drankje en wisselgeld van €0,80- zullen wij dat in de gaten houden. U mag ook direct contact opnemen zullen we het vanavond nog langs brengenπŸ™πŸ™

Rinske
19 augustus 2021

In de eerste instantie niet helemaal tevreden ivm incompleete levering.maar dit hebben ze supper opgelostπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Wij waarderen dat U contact heeft opgenomen! Zijn blij U uitereindelijk na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

B
19 augustus 2021

Had een kapsalon kipshoarma besteld en kreeg een kapsalon doner kebab. Deze was ook erg droog helaas. Normaal is t altijd goed hier dus kan het een keer gebeuren. Volgende keer bestel ik hier gewoon weer.

Reactie van Taj Mahal

Beste B, onze excusesπŸ™ Denk dat betreffende collega niet goed heeft opgelet. doner kalf is altijd wat droger tov de kip. Hopen jullie gauw weer te verrassen met een heerlijke kapsalon kip😊

Emile Trousset
17 augustus 2021

levering was later dan verzocht. de pizza was niet warm. ik had gevraagd om de pizza te snijden maar dit was vergeten. Bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile Trousset, wij zullen er de volgende keer op letten. Vanwege zomer periode hebben veel met oproepkrachten te maken waardoor veel energie in het inwerken gaat. Wat natuurlijk niet ten koste van kwaliteit mag zijn!

dave wamer -bakker
11 augustus 2021

zo als altijd weer heerlijk gegeten , ook heerlijke roti , en mijn pizza met kalfs doner , echt wel lekker ! en baas bedankt voor de lekkere baklava ,! :-) * * * * *

Reactie van Taj Mahal

Beste dave warmer -bakker, fijn dat alles weer na wens is geweestπŸ™ πŸ™

Wil
10 augustus 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Robbert
9 juli 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
9 juli 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
7 juli 2021

Normaliter word het bezorgd via jullie zelf (nooit problemen) nu via de app besteld zoals altijd kwam thuisbezorgd het brengen en we vonden de jongeman niet zo heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Wij bezorgen nog steeds zelf, heb betreffende bezorger aangesproken geeft aan: dat die door de regen misschien iets minder vriendelijk heeft gekeken:) hij zal volgende keer weer zijn best doen ondanks regen. Hoop dat het niet te koste van de kwaliteit is gegaan! Hopen gauw weer met een glimlach te leverenπŸ™πŸ˜Š

norder
24 juni 2021

aardige en snelle service, als iets op blijkt te (saus) zijn bellen ze netjes. lieve bezorgers en eten komt altijd netjes en warm aan.

Reactie van Taj Mahal

Beste Norder, wij geven constant trainingen/instructies mee aan de bezorgers! Hopen gauw weer jullie te verwennen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Tenzin
24 juni 2021

Heel lekker een snel bezorgen

Reactie van Taj Mahal

Beste Tenzin, wil u bedanken voor de orderπŸ™πŸ™

Frans
22 juni 2021

Op maandag pizza voor een mooie prijs en erg lekker.

Reactie van Taj Mahal

Beste Frans, wij willen U bedanken voor de orderπŸ™

Mahigul
20 juni 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
14 juni 2021

β­β­β­β­β­πŸ‘

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Annelies
13 juni 2021

Het was allemaal weer heerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, wij zijn blij ondanks de nalevering dat we U toch tot tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

Bijma
13 juni 2021

Het was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bijma, fijn dat alles na wens is gesmaaktπŸ™πŸ™

dave warmer -bakker
13 juni 2021

zo als altijd , weer heerlijk eten . bij deze bestelling turkse pizza besteld die is echt heel lekker . alles is op gegeten , ook de baklava en tai mahal bedankt voor de chicken wings . echt lekker dank jullie wel .

Reactie van Taj Mahal

Beste dave warmer -bakker, fijn dat we jullie weer na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™ Wij hebben sinds kort hot wings en chicken tenders. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd! En ze zijn echt verslavend lekkerπŸ˜‰

Jennifer
10 juni 2021

Beetje jammer dat er voor de 2e keer in korte tijd weer geen sauzen bijzaten zijn jullie aan het bezuinigen ofzo en voorheen kreeg je altijd verschillende sauzen valt me enorm tegen erg jammer weer zo bestel ik niet meer

Reactie van Taj Mahal

Beste Jennifer , spijtig om te horen dat er geen of niet voldoende sauzen bij zaten. Heb intern overlegt, krijg te horen dat er alleen de bestelde cocktailsaus bij is geleverd? Om dit soort dingen te voorkomen kunt U het best bij de opmerkingen exact het aantal saus vermelden wat U wenst. Anders word er gewoon een inschatting gedaan. Saus is echt de laatste waar wij op zuinig zijn:) Als U even contact opneemt kunnen we altijd na een gepaste oplossing bekijken. Hopen snel U weer te verrassen met onze lekkere gerechtenπŸ™πŸ™

Paula Kievit van Schaik
9 juni 2021

Beste Taj Mahal, Wat hebben we weer genoten van het bestelde menu dat jullie zo fantastisch hebben bereid! Dit keer hadden we Taj Mahal kip als nieuw gerecht erbij gedaan en wat was dat weer een vol treffer het zacht zoete smaak en alle kruiden die je smaakpapillen laten dansen het compleet maakt, absoluut ook een aanrader! Nog even extra complimenten voor de chili lam zo perfect gestoofd, smolt op je tong, zo'n heerlijk gerecht waarin alle smaken tot zijn recht komen! Heel erg bedankt voor wederom puur genieten van de passie en kwaliteit waarmee jullie dit bereiden! Bedankt voor de lekkere red velvet en cheesecake als extraatje, maar konden niet op tegen de kunefe πŸ˜‹ Toppers zijn jullie tot de volgende keer! πŸ€©πŸ’œ NamasteπŸ™

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Paula Kievit van Schaik, wij willen U nogmaals bedanken voor de order. Wij hebben trouwens de Biryani gerechten weer toegevoegd. Was tijdens een update iets mis gegaan. Maar wel heel attend van UπŸ‘Œ Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen om onze heerlijke maaltijdenπŸ™πŸ™ Namaste

Vd Kolk
8 juni 2021

Zelfs 's nachts werd er bezorgd! Van te voren belde de bezorger om 't vragen of hij aan mocht bellen, super! Alleen het beloofde blikje fris zat niet bij de bestellen, helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie vd Kolk, hoogstwaarschijnlijk is de bezorger de blikje fris in de bezorg auto vergeten.. zou U het in de opmerkingen kunnen vermelden bij U volgende order? Maken wij het weer goedπŸ™

Mahigul
7 juni 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

dave wamer -bakker
4 juni 2021

altijd lekker eten bestellen bij taj mahal . super vers .heerlijke echte kebab ! . en natuurlijk kapsalon is de lekkerste !!

Reactie van Taj Mahal

Beste dave wamer -bakker, wij zijn zeer vereerd om U als klant te mogen dienenπŸ™πŸ™ team Taj Mahal kookt en bezorgt graag bij U.

Maikie
31 mei 2021

Lekker optijd. Was heerlijk.

Reactie van Taj Mahal

Beste Maikie, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Jeroen de boer
30 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
25 mei 2021

Het eten was heerlijk en optijd, dus lekker warmπŸ˜‹

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, wil U bedanken voor de order! Wij zijn blij dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Martin
23 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Sylwia
23 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
22 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A.S,
16 mei 2021

Heerlijke pizza!!πŸ‘Œ

Reactie van Taj Mahal

Beste A.S, wij willen U bedanken voor de order! Onze jongens bakken met liefde de pizza’s voor UπŸ™πŸ™

Fam Kievit van Schaik
13 mei 2021

Beste Taj Mahal team, Gisteren weer op en top genoten!! Dit keer hadden we de lams chili erbij gedaan om te ontdekken en was zeer goede keus! Tandoori kip was de favo maar dit is nieuwe favo bij mijn man! Jullie maken het voor ons steeds moeilijker om te kiezen want alles is vol passie en zo eigen in hun smaken die zo heerlijk zijn! Absoluut ons TOP en FAVO restaurant die ons zo laat genieten keer op keer! Wil je kwaliteit en echt genieten dan is Taj Mahal echt een TOPPER!! Bedankt! Namaste πŸ™πŸ’œπŸ˜‹

Reactie van Taj Mahal

Fam Kievit van Schaik , Wij zijn jullie weer zeer dankbaar voor jullie orderπŸ™πŸ™ Weet U wat ook nog is een hele goede voor jullie is ;dat is de Palak gerecht met spinazie beetje pittig lekkere frisse fetta kaas er bij. Gecombineerd met onze huisgemaakte naan broodπŸ‘Œ Namasteβ€οΈπŸ™

Frans
4 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jennifer
1 mei 2021

Gewoonweg de allerbeste er is maar 1 taj-mahal

Reactie van Taj Mahal

Beste Jenifer, wil U bedanken voor de lovende recensie wij koken en bezorgen graag voor UπŸ™πŸ™

Piet
1 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Piet, wil U bedanken voor U recensie! Graag horen we wat er mis ging? Pizza shoarma was binnen een half uur nog geleverd zie ik hier staan.

jan
29 april 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Jan, bedankt voor U recensie! Graag horen we verbeterpunten.πŸ™

Emile
29 april 2021

perfecte kwaliteit. Zeer goede prijs verhouding. aanrader!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, bedankt voor U recensie!πŸ™

Riekelt
27 april 2021

Toppers altijd heerlijk eten en klantvriendelijk

Reactie van Taj Mahal

Jij ook bedankt topperπŸ™πŸ™

Robbert
27 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Pascall dunnewind
27 april 2021

Altijd goede service En heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

BestePascall dunnewind, goed om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™

Kh
26 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Nico Blok
21 april 2021

Heerlijk gegeten alleen vond ik de hoeveelheid vlees beneden maats. er zat erg weinig kipfilet in jammer...

Reactie van Taj Mahal

Beste Nico, fijn dat U lekker gegeten heeft. Vlees bij Indiaas word al vorens afgewogen en geportioneerd. Extra vlees is mogelijk tegen een meerprijs.

Mahigul
19 april 2021

Bedankt TajmahalπŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, U ook bedankt voor U restaurant keuzeπŸ™

Pawel
18 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Gosia
18 april 2021

Echt lekker πŸ™‚

Reactie van Taj Mahal

Beste Gosia, fijn dat alles naar jullie wens is geweest😊

Nadine
17 april 2021

Eten was lekker!

Reactie van Taj Mahal

Beste Nadine, wil U bedanken voor de orderπŸ™

Emile
17 april 2021

Goede kwaliteit. De maaltijden waren ruim belegd en lekker veel! Goede saus.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, wil U bedanken voor de orders! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™

Stoter
15 april 2021

Niks op aan te merken.

Reactie van Taj Mahal

Beste Stoter, fijn dat alles na jullie wens is geweestπŸ™

Mahigul
15 april 2021

πŸ‘πŸ‘πŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Emile
12 april 2021

perfecte kwaliteit en lekkere knoflooksaus

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, fijn dat we jullie in tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

Geri
12 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Andries
11 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
10 april 2021

Super lekker

Reactie van Taj Mahal

Beste Munira, fijn dat alles na wens is geweest:)

Mikolaj
9 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
7 april 2021

Curry mag wat pittiger en de aardappel was niet genoeg gekookt. Voor de rest wel een lekker gerecht

Reactie van Taj Mahal

Beste klant wil U bedanken voor U review! Wij zullen er op letten om de aardappelen iets langer te kokenπŸ‘Œ Alle curry’s zijn standaard mild. Even volgende keer bij de opmerking veldje aangeven aubπŸ™

Fam Kievit van Schaik
4 april 2021

Gisteren weer enorm genoten van de diverse gerechten van heerlijke Spareribs, shoarma, Turkse pizza's en durum's kebab tot onze top favoriete tandoori kip en biryani! Hou de passie en kwaliteit waar jullie deze gerechten mee bereiden vast want het is keer op keer TOP!! Namaste πŸ™πŸ’œ

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam Kievit van Schaik, wil U allereerst bedanken voor U restaurant keuze!! U orders zijn voor de jongens altijd een enorme uitdaging waar ze enorm ook van kunnen genieten:) Wij zien U graag gauw weer terug! Namaste πŸ™β™₯️

Mikolaj
31 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Annelies
31 maart 2021

Het was weer heerlijk allemaal! Lekker op tijd en eigenlijk weer teveel, haha. Bedankt

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, fijn dat alles na wens is geweest! Beter iets te veel dan te weinig zeggen wij dan:)

Nelson Ospina
23 maart 2021

Super lekker eten, en de meest vriendelijk personeel!! Kunefe echt een aanrader!!!!

Reactie van Taj Mahal

Nelson Ospina, wij willen bedanken voor het achterlaten van een recensie!πŸ™ Kunefe is ook zeker een aanrader! Perfecte combinatie van zoet en zoutπŸ‘Œ

Fam. de Berg
22 maart 2021

Eten was heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam. de Berg, fijn dat alles na wens is geweest! πŸ™

A.S.
20 maart 2021

Heerlijke kapsalon besteld!πŸ‘Œ

Reactie van Taj Mahal

Beste A.S., fijn dat alles na wens is geweest!! πŸ™πŸ™

Emile
17 maart 2021

Prima eten en geode mensen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, bedankt voor U order! Het is uw eigen goedheidπŸ™πŸ™

Meijer
17 maart 2021

Het eten was niet warm, verder wel tevredenπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Meijer, wil U bedanken voor U order! Wij zullen er extra goed op letten de volgende keerπŸ™πŸ™

AB
16 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

M. Wieten
15 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A.s
15 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

RH
14 maart 2021

Wel jammer dat de bestelde salade er niet bij zat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste RH, wil U bedanken voor U recensie! Volgende keer treuzel niet! bel gelijk! Wij hebben meerdere bezorgers! Meestal leveren we dat snel er achter aan. Voor de betaalde saladebak kunnen we een gepaste compensatie geven op u volgende order! Vriendelijke groet team Taj Mahal

Mounir
12 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

jan
11 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jakob bebingh
11 maart 2021

De shoarma was hard en droog en broodjes leken wel oud zat geen kaas op shoarma

Reactie van Taj Mahal

Super bedankt voor uw goud eerlijke review Jakob . Wij zullen het zeker meenemen in onze ontwikkeling, Echter kan ik U garanderen dat alles Vers per order worden bereid!

M. Wieten
10 maart 2021

Normaal super lekker eten alleen vandaag kipsatΓ© met zwart verbrande stukjes in het eten. Helaas was het deze keer een stuk minder dan wij gewend zijn.

Reactie van Taj Mahal

Beste M. Wieten, ik zie dat U 2 x grote broodje mexicano besteld heeft en een kip chillie met mixgroente? Zie geen sate? Wij bezorgen ook idd vaker bij U en het ook altijd wel goed. Zou U contact kunnen opnemen om het even te bespreken? Groet team Taj Mahal

Mahigul
8 maart 2021

Tesekkurlar TajmahalπŸ‘ ⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

Afiyet olsun πŸ™πŸ™

Jan Z.
8 maart 2021

Zoals altijd; erg lekker eten!! En zelfs extra vroeg bezorgd deze keer!! In één woord; TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jan Z, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Robbert
7 maart 2021

Prima

Reactie van Taj Mahal

Dank U πŸ™πŸ™

Johan
7 maart 2021

Extra stuk cake kon ik telefonisch bijbestellen en contant met bezorger afrekenen. Super service! Levering 'op tijd' : kwartier te vroeg dus hoid ook daar rekening mee. Curry was weer smullen!