Beoordelingen van Taj Mahal Emmeloord

Recente recensies

5.0
Aiman
20 april 2024

Was heerlijk, bedankt

Anija
20 april 2024
Stephanie
20 april 2024

Was heerlijk!

Sema Yayla
19 april 2024

Zoals altijd ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

A.
15 april 2024

De pizza was heerlijk en een goede service.

Jeanique
15 april 2024

Kip calzone was zo heerlijk, en wat veel! Kan er morgen ook nog van eten, aanrader!

Robbert
15 april 2024

We wonen 15km weg maar snel bezorgd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Liefting
12 april 2024

Eten was top de bezorger was keurig op tijd en was netjes en correct

Nasser
6 april 2024

Weer heerlijk gegeten, bezorger vriendelijk

Maria
3 april 2024

Lekkere kipshoarma en prima kapsalon.

Houtstra
2 april 2024
Rijnhout
30 maart 2024

Goede service en lekker eten

Cornelis
30 maart 2024

Service is top bezorging is top en het eten is erg lekker wat mij betreft een dikke 10

Mk
24 maart 2024
Pascall dunnewind
24 maart 2024

Calzone Turkish bomb Heerlijk!!!

Maajid
18 maart 2024

Zoals altijd lekker dankjewel

Daniรซlle
14 maart 2024

Het eten is prima en mooi op tijd bezorgd. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Sander Vink
14 maart 2024

Het eten was niet echt warm, en 10 minuten te laat geleverd, ruim van te voren besteld, dus had best wel op tijd geleverd kunnen worden, de salade was een beetje karig, het was sla ui en drie plakjes augurk, we vonden het alle drie niet geweldig, de volgende keer ergens anders proberen

Miranda
9 maart 2024

Mooi op tijd bezorgd. Mumtaz rund en kip met basmatirijst lekker, evenals de kiploempia's. Salade is een mooie verse hoeveelheid. Friet was helaasl lauw. Fijn dat stokbrood al voorgesneden was. Volgende x benieuwd naar de andere gerechten, bestel hier zeker nog eens.

Meindert
4 maart 2024

Snelle bezorging was er binnen 15 minuten vanaf emmeloord naar urk.ook nog gratis blikje .top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
1 maart 2024

Prima en altijd klaar op afgesproken tijd

Rijnhout
1 maart 2024

Goed en lekker te eten

Ab
24 februari 2024

Warm en snel bezorgd!๐Ÿ‘Œ

Herder
19 februari 2024

De kapsalons waren weer super lekker

Kramer
19 februari 2024

Het was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cornelis
18 februari 2024

Kapsalon en broodje donor waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie
18 februari 2024

Eten was heerlijk en snel bezorgd. Door eigenaar en met extra gratis blikje fris erbij! Zeker aangeraden!

Hendrika
11 februari 2024

Goeie service, altijd lekker eten en ze bezorgen tot in de late uurtjes.

Urszula
9 februari 2024
Klaudia
8 februari 2024

Gek genoeg was het niet warm meer, terwijl het er met 25 minuten al was. Meneer zei bedankt voor het wachten, maar dat was absoluut niet nodig geweest! Zo snelle bezorging zie je niet vaak! Verder kan je niet echt klagen over een Turkse pizza denk..

Dylan
8 februari 2024
Herma
3 februari 2024

Mooi op tijd bezorgd Lekker gegeten

Nooit klachten
3 februari 2024
shenien deering
26 januari 2024

Ik kreeg om 17:52 een mail dat mn bestelling onderweg was. De bezorger was pas om 18:25 bij mij en mโ€™n eten was koud. Ik had haast dus geen tijd om terug te bellen. Maar vond dit wel heel erg vervelend.

Mick tinga
22 januari 2024

Graag de tijden op de site aan passen want die kloppen niet met de tijd van bezorging was een uur te laat

Reactie van Taj Mahal

Beste Mick Tinga , dat is slechts een indicatie wat wij gemiddeld doen voor in Emmeloord. Buiten gebieden kunnen hiervan afwijken. Daarnaast is er contact geweest en u de optie gegeven om te annuleren of te wachten? Wij streven er na om alsnog aan de indicatie te houden. Hopen volgende keer spoedig weer te mogen bezorgen bij U! Groeten team Tajmahal

Ab
21 januari 2024
Albert
20 januari 2024

Wegens omstandigheden al een tijdje niet besteld. Over de kwaliteit ed niets meer dan lof. Wel 1 kritiekpunten. Dit is nu de 3e keer dat mijn gratis drinken er niet bij zit. Niet dat het me nu daar perse om gaat, maar als je gratis drinken beloofd moet je het ook meeleveren. Nogmaals, de rest is echt perfect!

Nasser
16 januari 2024

Weer heerlijk gegeten, optijd en nog een extraatje gekregen. Toppers!

A.Herder
14 januari 2024

De salade ontbrak en de patat was keihard, dit ben ik niet gewend omdat wij altijd tevreden zijn Jammer.

Reactie van Taj Mahal

Beste A.Herder, U uw zoon komt regelmatig bij ons! En wij doen altijd ons best voor jullie! En willen jullie ook bedanken! Als u even op de mail reageert kan ik even met een gepaste compensatie komen voor de volgende keer. Groet team Taj mahal

Mateusz K
6 januari 2024
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

AE
5 januari 2024
Conrad Stanen
3 januari 2024
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Gijs
2 januari 2024

Beste ik snelste

Reactie van Taj Mahal

Dankje wel topper๐Ÿ™๐Ÿ™

Nick Muller
31 december 2023

Eten was goed alleen knoflooksaus was niet lekker. Maar dat zal misschien smaak wezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Nick Muller, allereerst bedankt voor U feedback! Wij hebben de basissaus aangepast! Hopen in de toekomst u weer heerlijk te vermaken met onze gerechten en sausjes!๐Ÿ™

Fam westeinde
29 december 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Michael kok
24 december 2023

Gewoon goed.snel en vriendelijk

The wox
8 december 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Hans De haan
8 december 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Paul
7 december 2023
Oenema
5 december 2023

Wij hebben heerlijk gegeten

Anoniem
4 december 2023

Perfect op tijd bezorgd en het eten was overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Blok van Keuken Emmeloord
2 december 2023

We hebben heerlijke kip Tandoori gegeten, voor 3 man besteld... konden er wel met 5 personen van eten... was weer dik in orde!!

Hulleman
1 december 2023

Erg lekker weer.

Jeanique
24 november 2023

Het was weer verrukkelijk.

Sinnema
11 november 2023

Lekkere kapsalon. Helaas los bestelde patat (weer) niet erbij geleverd. Gelukkig lost de bezorging dit snel op.

Annelies
10 november 2023

Zoals altijd zijn we weer zeer tevreden! Bezorging uitstekend en het eten heerlijk (en veeeel ๐Ÿ˜‰) En nog zomaar een extraatje erbij, bedankt hoor!

Wiebe
5 november 2023

Was heelijk

Jonathan
4 november 2023

Snelle bezorging en super eten zoals altijd

Saif Shanan
3 november 2023
Lamia
30 oktober 2023

Het eten is altijd erg lekker en vers. Snel en warm bezorgd. En de service is top! Ben erg blij met Taj Mahal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
25 oktober 2023

Het was weer heerlijk en werd snel bezorgd. Super vriendelijk personeel ook.

Gerard Moen
23 oktober 2023

1) om 19.52u bericht dat bestelling onderweg is. Rit is max 5 minuten. Toch bezorging pas om 20.08u 2) gratis cola niet meegeleverd

Aiman
22 oktober 2023
J.Kramer
21 oktober 2023

Was weer heeeeeerlijk! Snelle bezorging.

FJ Sonnenschein
14 oktober 2023

Opmerking bij bestelling over bezorging was niet bekend bij de bezorger.

Reactie van Taj Mahal

Beste Sonnenschein, wij gaan de desbetreffende bezorger hierop aanspreken! Bedankt dat U wat achterlaat!

Henk Pietersma
13 oktober 2023

Zoals altijd lekker eten en snel bezorgd :-)

Reactie van Taj Mahal

Beste Henk Pietersma, fijn dat alles na wens geweest is tot snel๐Ÿ™๐Ÿ˜Š

j kramer
13 oktober 2023

Allereerst altijd tevreden met jullie lekkere gerechten..! de calzone van gister bevatte grote stukke rauwe ui.. niet lekker heel jammer maar ik blijf jullie vinden. ๐Ÿ˜‰

Reactie van Taj Mahal

Beste j kramer, In de calzoneโ€™s het altijd een uitdaging om ze mee te bakken. Wij zullen voortaan voorbakken de uitjes๐Ÿ‘Œ

Remy
10 oktober 2023

Heerlijk gegeten! Verse ingredienten en een breed menukaart!!

Aaron
8 oktober 2023

alles goed๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
1 oktober 2023

Kwam 20 minuten te laten. Het eten was slof en koud

Cle
17 september 2023

Bestelden hier altijd erg graag echter lijkt het wel als of er de afgelopen maanden een andere kok staat? Eten is niet echt lekker of warm en ziet er uit als of ze er geen tijd en zin in hadden. Bezorging was prima, aardige jongen had door dat de bel het schijnbaar niet deed dus klopte aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Cle, wij werken als familie bedrijf met wat hulpjes! Alles is nog het zelfde.. zomertijd hebben we wel wat extra inval? Wellicht dat het daaraan kan liggen? Als U iets niet bevalt treuzel niet neem direct contact op!๐Ÿ™

Ab
16 september 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Aimanาฑ
8 september 2023

Ik heb kapsalon kipshoarma besteeld, was lekker, maar kip was te weinig, patat te veel waren.

Reactie van Taj Mahal

Beste Aimanาฑ, wij zullen er op letten! Hopen U gauw weer te mogen verrassen ๐Ÿ™๐Ÿ™

Marja
6 september 2023

Jammer dat ze de gratis drankjes niet leveren. Ook als beloofd wordt die nog na te bezorgen

Reactie van Taj Mahal

Beste Marja, wij zijn geweest hebben U ook gebeld! Zou U volgende keer als opmerking kunnen vermelden! Dan maken we het weer goed๐Ÿ™๐Ÿ™

Matthijs
3 augustus 2023

Zoals gewoonlijk weer lekkere kapsalon, maar helaas ging het ook deze keer weer mis met het aantal bakjes saus

Wil
30 juli 2023
Annelies
27 juli 2023

Superlekkere pizza's weer! Bezorging ook dik in orde๐Ÿ‘Œ En bedankt voor de zalige extraatjes ๐Ÿคค

De Jong
23 juli 2023

Kwam bijna 40 minuten later dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aiman
23 juli 2023
M
22 juli 2023
Aiman
20 juli 2023

Snel en lekker.

Fre
13 juli 2023

Turkse pizza besteld om op te halen, lag klaar toen ik aan kwam en was heerlijk

Sema
7 juli 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Aiman
3 juli 2023

Ik heb kipshoarma kapsalon besteld, was super lekker, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Aiman, U ook bedankt! Leuk dat je wat achterlaat..๐Ÿ™๐Ÿ™

Bleeker
3 juli 2023

We werden gebeld eten zou met 5 minuten klaar zijn dan kwam de bezorger dat zou dan max 20 minuten duren, maar was 45 later. En we misten de patat bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Bleeker, volgens mij is er een miscommunicatie geweest.. toen wij belde zijn we na 5 min begonnen aan de order.. heb U per sms een compensatie gestuurd๐Ÿ™๐Ÿ™

Hilde
2 juli 2023

Eten was heerlijk, bezorging duurde wat lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiktoria
1 juli 2023

Przepyszne!!!

Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Emile
27 juni 2023

De pizza was taai. En tip: doe bij de schotels de friet niet erop maar in zak apart, nu worden ze slap en week. Niet lekker dus!

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, allereerst bedankt voor U recensie! Wij hebben normaal zelden klachten over onze pizzaโ€™s.. maar zal het in de groep gooien. Schotels is de friet aparte vak ingepakt. En salade doen we los. Misschien optie om alles los te bestellen? (Portie friet, bakje vlees en de salade) als U nog vragen heeft horen we het graag!๐Ÿ™๐Ÿ™

Julian
25 juni 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Ferrie
22 juni 2023

Het was erg lekker

Reactie van Taj Mahal

Dank U wel Ferrie!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Adrienn
15 juni 2023

het eten is altijd heerlijk en de bezorging is stipt.

Reactie van Taj Mahal

Beste Adrienn, leuk dat U U ervaring deelt! Hooen U gauw weer te mogen verrassen๐Ÿ™๐Ÿ™

Ronyvon
13 juni 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Feyza
12 juni 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Aiman
11 juni 2023

Het was erg lekker, Turkse pizza met shoarma kip, ik bestel alleen bij Taj Mahal en raad het iedereen aan.

Bert
10 juni 2023

te veel kruiden op kebab, leek net of er gekookte sla in zat en turkse pizza zat geen feta kaas op wat wel besteld was

Reactie van Taj Mahal

Beste Bert, bij de kapsalons zitten er altijd kruiden op en sla er onder.. wij verkopen dit zo veel, en op deze manier. Maar als u het de volgende keer als opmerking wilt toevoegen dat er geen kruiden op moet en sla apart kunnen wij dat prima doen. Feta kaas kan ik nu niet meer controleren als U even op de deze mail reageert zal ik met een gepaste oplossing komen. Groet team Taj mahal

Fam. Oving
31 mei 2023

Het eten was lekker, maar helaas niet erg warm. Helaas bleek er een onderdeel van onze bestelling niet bezorgd te zijn. Doordat we genoeg hadden gegeten hebben we het niet meer gemeld.

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam. Oving, heb U order bekeken en nu weet ik waar die portie loempiaโ€™s moesten zijn.. onze excuses dat we niet helemaal de kwaliteit konden leveren wat we graag zouden willen leveren. Heb U ook een mail gestuurd als U daarop even wilt reageren zullen we met een gepaste oplossing hiervoor komen. Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen met onze heerlijke gerechten ๐Ÿ™๐Ÿ™

Benny
29 mei 2023

Zeer snel bezorgd, lekker en goed warm ๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Taj Mahal

Beste Benny, leuk dat U wag achter laat tot snel๐Ÿ™๐Ÿ™

Marten
29 mei 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

Hรฉ
28 mei 2023
Reactie van Taj Mahal

๐Ÿ™๐Ÿ™

E
28 mei 2023

Goed eten, snel bezorgd! Service is top ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste E, bedankt in het vertrouwen in ons ! Tot snel๐Ÿ™๐Ÿ™