Beoordelingen van Taj Mahal Emmeloord

Recente recensies

5.0
Pascall dunnewind
gisteren
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wim de Visser
19 september 2021

Zeer tevreden. Lekker gemakkelijk en lekker.

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam. Visser, wij willen jullie bedanken voor U orderπŸ™πŸ™

Ben
17 september 2021

We hebben heerlijk gegeten. De chicken tenders waren echt verrukkelijk. En de kapsalon was ook voldoende voor 2 personen. En de bezorging was ook heel erg goed. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Reactie van Taj Mahal

Beste Ben, fijn dat alles na wens is geweest! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™

Ed
11 september 2021

Tandoori was goed, kapsalon erg veel. Bezorging mooi snel en nog goed warm. Herhalings gevaar groot

Reactie van Taj Mahal

Beste Ed, fijn dat we U na tevredenheid hebben kunnen stellen! Wij koken en bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

Gerrit
6 september 2021

Was goed!

Reactie van Taj Mahal

Hoi Gerrit, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Bianca
5 september 2021

Het was heerlijk al was de patat wat slap naar dat is logies het moest naar tollebeek toe. Maar verder helemaal geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bianca, wil U bedanken voor de order! Die patatjes blijven een kwestie met de reistijd en enorme vocht wat er in zit... maar wij zijn blij dat jullie genoten hebbenπŸ™πŸ™

Hanna
2 september 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Rutten
30 augustus 2021

Goed, snel, warm en lekker

Reactie van Taj Mahal

Beste Rutten, fijn dat we U na tevredenheid hebben gesteldπŸ™πŸ™

Majid
30 augustus 2021

Bedankt. Was heerlijk 🀀

Reactie van Taj Mahal

Beste Majid, wij willen U bedanken voor U restaurant keuzeπŸ™ Was super gezellig! De groeten

Munira
26 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™πŸ˜ŠπŸ˜Š

Marius
23 augustus 2021

ey ik zeg je eerlijk deze shit was fucking goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Marius, wij zijn blij U na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Gelinde romkes
23 augustus 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Ziel
22 augustus 2021

De pizza's waren heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Ziel, wil U bedanken voor de order! Fijn dat alles na u wens is geweestπŸ™πŸ™

Van de Velden
21 augustus 2021

Goede overzichtelijke website. Lekker eten, nette bezorging en keurig op tijd.

Reactie van Taj Mahal

Beste Van de Velden, wij willen U bedanken voor het achterlaten van U recensie! Fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ˜ŠπŸ™

Dave K
21 augustus 2021

Het eten smaak altijd lekker alleen er lijkt altijd wat fout te gaan. Zo is er de afgelopen 4 keer geen knoflooksaus bij de bestelling geleverd terwijl dit bij het gerecht stond. De laatste keer had ik zonder champignon gevraagd maar zat het er wel in. Kreeg toen de keuze of een nieuwe pizza of 20% korting op de volgende bestelling. Uiteindelijk een nieuwe pizza gekregen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Dave K , allereerst bedankt bedankt voor U feedback. Ga met de jongens er overpraten waarom de zelfde kleine foutje of bij het bereiden of inpakken verkeerd gaat! Wij koken graag voor uπŸ™πŸ™

Freddie Van Breevoort
21 augustus 2021

we hebben op de website aan geven dat we zullen betalen met 30 euro en zouden een beetje wisselen geld krijgen plus gratis dankje We waren er over gebeld dat de gekozen frisdrank er niet was en dus wat anders konden nemen dat hebben we dus gedaan en toen de bezorger er was had hij het drankje niet mee dus hij vroeg hoe veel we moesten betalen wisten we even niet dus ging hij kijken op het bonnetje op zijn scooter en hij gaf aan dat het zo goed was het is maar een klein bedrag wat we teveel hebben betaald maar wel slordig dat hij dat niet aan gaf.over het de gratis frisdrank had hij ook niet mee genomen dit hebben we zo maar gelaten beetje jammer allemaal maar eten was heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Freddie Van Breevoort, wij hebben de bezorger de drankje waar U recht op had en wisselgeld meegegeven. Zie ook dat de lever adres een flat was, denk dat die het in de bezorgbox heeft vergeten en niet de moeite heeft genomen om heen en weer te gaan.. wij zullen betreffende bezorger op aanspreken! Waarderen U recensie! Kunt U bij de volgende order even in de opmerking veldje kunnen invullen de gratis drankje en wisselgeld van €0,80- zullen wij dat in de gaten houden. U mag ook direct contact opnemen zullen we het vanavond nog langs brengenπŸ™πŸ™

Rinske
19 augustus 2021

In de eerste instantie niet helemaal tevreden ivm incompleete levering.maar dit hebben ze supper opgelostπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Wij waarderen dat U contact heeft opgenomen! Zijn blij U uitereindelijk na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

B
19 augustus 2021

Had een kapsalon kipshoarma besteld en kreeg een kapsalon doner kebab. Deze was ook erg droog helaas. Normaal is t altijd goed hier dus kan het een keer gebeuren. Volgende keer bestel ik hier gewoon weer.

Reactie van Taj Mahal

Beste B, onze excusesπŸ™ Denk dat betreffende collega niet goed heeft opgelet. doner kalf is altijd wat droger tov de kip. Hopen jullie gauw weer te verrassen met een heerlijke kapsalon kip😊

Emile Trousset
17 augustus 2021

levering was later dan verzocht. de pizza was niet warm. ik had gevraagd om de pizza te snijden maar dit was vergeten. Bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile Trousset, wij zullen er de volgende keer op letten. Vanwege zomer periode hebben veel met oproepkrachten te maken waardoor veel energie in het inwerken gaat. Wat natuurlijk niet ten koste van kwaliteit mag zijn!

dave wamer -bakker
11 augustus 2021

zo als altijd weer heerlijk gegeten , ook heerlijke roti , en mijn pizza met kalfs doner , echt wel lekker ! en baas bedankt voor de lekkere baklava ,! :-) * * * * *

Reactie van Taj Mahal

Beste dave warmer -bakker, fijn dat alles weer na wens is geweestπŸ™ πŸ™

Wil
10 augustus 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Robbert
9 juli 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
9 juli 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
7 juli 2021

Normaliter word het bezorgd via jullie zelf (nooit problemen) nu via de app besteld zoals altijd kwam thuisbezorgd het brengen en we vonden de jongeman niet zo heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Wij bezorgen nog steeds zelf, heb betreffende bezorger aangesproken geeft aan: dat die door de regen misschien iets minder vriendelijk heeft gekeken:) hij zal volgende keer weer zijn best doen ondanks regen. Hoop dat het niet te koste van de kwaliteit is gegaan! Hopen gauw weer met een glimlach te leverenπŸ™πŸ˜Š

norder
24 juni 2021

aardige en snelle service, als iets op blijkt te (saus) zijn bellen ze netjes. lieve bezorgers en eten komt altijd netjes en warm aan.

Reactie van Taj Mahal

Beste Norder, wij geven constant trainingen/instructies mee aan de bezorgers! Hopen gauw weer jullie te verwennen met onze heerlijke gerechtenπŸ™πŸ™

Tenzin
24 juni 2021

Heel lekker een snel bezorgen

Reactie van Taj Mahal

Beste Tenzin, wil u bedanken voor de orderπŸ™πŸ™

Frans
22 juni 2021

Op maandag pizza voor een mooie prijs en erg lekker.

Reactie van Taj Mahal

Beste Frans, wij willen U bedanken voor de orderπŸ™

Mahigul
20 juni 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
14 juni 2021

β­β­β­β­β­πŸ‘

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Annelies
13 juni 2021

Het was allemaal weer heerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, wij zijn blij ondanks de nalevering dat we U toch tot tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

Bijma
13 juni 2021

Het was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bijma, fijn dat alles na wens is gesmaaktπŸ™πŸ™

dave warmer -bakker
13 juni 2021

zo als altijd , weer heerlijk eten . bij deze bestelling turkse pizza besteld die is echt heel lekker . alles is op gegeten , ook de baklava en tai mahal bedankt voor de chicken wings . echt lekker dank jullie wel .

Reactie van Taj Mahal

Beste dave warmer -bakker, fijn dat we jullie weer na tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™ Wij hebben sinds kort hot wings en chicken tenders. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd! En ze zijn echt verslavend lekkerπŸ˜‰

Jennifer
10 juni 2021

Beetje jammer dat er voor de 2e keer in korte tijd weer geen sauzen bijzaten zijn jullie aan het bezuinigen ofzo en voorheen kreeg je altijd verschillende sauzen valt me enorm tegen erg jammer weer zo bestel ik niet meer

Reactie van Taj Mahal

Beste Jennifer , spijtig om te horen dat er geen of niet voldoende sauzen bij zaten. Heb intern overlegt, krijg te horen dat er alleen de bestelde cocktailsaus bij is geleverd? Om dit soort dingen te voorkomen kunt U het best bij de opmerkingen exact het aantal saus vermelden wat U wenst. Anders word er gewoon een inschatting gedaan. Saus is echt de laatste waar wij op zuinig zijn:) Als U even contact opneemt kunnen we altijd na een gepaste oplossing bekijken. Hopen snel U weer te verrassen met onze lekkere gerechtenπŸ™πŸ™

Paula Kievit van Schaik
9 juni 2021

Beste Taj Mahal, Wat hebben we weer genoten van het bestelde menu dat jullie zo fantastisch hebben bereid! Dit keer hadden we Taj Mahal kip als nieuw gerecht erbij gedaan en wat was dat weer een vol treffer het zacht zoete smaak en alle kruiden die je smaakpapillen laten dansen het compleet maakt, absoluut ook een aanrader! Nog even extra complimenten voor de chili lam zo perfect gestoofd, smolt op je tong, zo'n heerlijk gerecht waarin alle smaken tot zijn recht komen! Heel erg bedankt voor wederom puur genieten van de passie en kwaliteit waarmee jullie dit bereiden! Bedankt voor de lekkere red velvet en cheesecake als extraatje, maar konden niet op tegen de kunefe πŸ˜‹ Toppers zijn jullie tot de volgende keer! πŸ€©πŸ’œ NamasteπŸ™

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Paula Kievit van Schaik, wij willen U nogmaals bedanken voor de order. Wij hebben trouwens de Biryani gerechten weer toegevoegd. Was tijdens een update iets mis gegaan. Maar wel heel attend van UπŸ‘Œ Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen om onze heerlijke maaltijdenπŸ™πŸ™ Namaste

Vd Kolk
8 juni 2021

Zelfs 's nachts werd er bezorgd! Van te voren belde de bezorger om 't vragen of hij aan mocht bellen, super! Alleen het beloofde blikje fris zat niet bij de bestellen, helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie vd Kolk, hoogstwaarschijnlijk is de bezorger de blikje fris in de bezorg auto vergeten.. zou U het in de opmerkingen kunnen vermelden bij U volgende order? Maken wij het weer goedπŸ™

Mahigul
7 juni 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

dave wamer -bakker
4 juni 2021

altijd lekker eten bestellen bij taj mahal . super vers .heerlijke echte kebab ! . en natuurlijk kapsalon is de lekkerste !!

Reactie van Taj Mahal

Beste dave wamer -bakker, wij zijn zeer vereerd om U als klant te mogen dienenπŸ™πŸ™ team Taj Mahal kookt en bezorgt graag bij U.

Maikie
31 mei 2021

Lekker optijd. Was heerlijk.

Reactie van Taj Mahal

Beste Maikie, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Jeroen de boer
30 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
25 mei 2021

Het eten was heerlijk en optijd, dus lekker warmπŸ˜‹

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, wil U bedanken voor de order! Wij zijn blij dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Martin
23 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Sylwia
23 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
22 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A.S,
16 mei 2021

Heerlijke pizza!!πŸ‘Œ

Reactie van Taj Mahal

Beste A.S, wij willen U bedanken voor de order! Onze jongens bakken met liefde de pizza’s voor UπŸ™πŸ™

Fam Kievit van Schaik
13 mei 2021

Beste Taj Mahal team, Gisteren weer op en top genoten!! Dit keer hadden we de lams chili erbij gedaan om te ontdekken en was zeer goede keus! Tandoori kip was de favo maar dit is nieuwe favo bij mijn man! Jullie maken het voor ons steeds moeilijker om te kiezen want alles is vol passie en zo eigen in hun smaken die zo heerlijk zijn! Absoluut ons TOP en FAVO restaurant die ons zo laat genieten keer op keer! Wil je kwaliteit en echt genieten dan is Taj Mahal echt een TOPPER!! Bedankt! Namaste πŸ™πŸ’œπŸ˜‹

Reactie van Taj Mahal

Fam Kievit van Schaik , Wij zijn jullie weer zeer dankbaar voor jullie orderπŸ™πŸ™ Weet U wat ook nog is een hele goede voor jullie is ;dat is de Palak gerecht met spinazie beetje pittig lekkere frisse fetta kaas er bij. Gecombineerd met onze huisgemaakte naan broodπŸ‘Œ Namasteβ€οΈπŸ™

Frans
4 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jennifer
1 mei 2021

Gewoonweg de allerbeste er is maar 1 taj-mahal

Reactie van Taj Mahal

Beste Jenifer, wil U bedanken voor de lovende recensie wij koken en bezorgen graag voor UπŸ™πŸ™

Piet
1 mei 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Piet, wil U bedanken voor U recensie! Graag horen we wat er mis ging? Pizza shoarma was binnen een half uur nog geleverd zie ik hier staan.

jan
29 april 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Jan, bedankt voor U recensie! Graag horen we verbeterpunten.πŸ™

Emile
29 april 2021

perfecte kwaliteit. Zeer goede prijs verhouding. aanrader!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, bedankt voor U recensie!πŸ™

Riekelt
27 april 2021

Toppers altijd heerlijk eten en klantvriendelijk

Reactie van Taj Mahal

Jij ook bedankt topperπŸ™πŸ™

Robbert
27 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Pascall dunnewind
27 april 2021

Altijd goede service En heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

BestePascall dunnewind, goed om te horen dat alles na wens is geweestπŸ™

Kh
26 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Nico Blok
21 april 2021

Heerlijk gegeten alleen vond ik de hoeveelheid vlees beneden maats. er zat erg weinig kipfilet in jammer...

Reactie van Taj Mahal

Beste Nico, fijn dat U lekker gegeten heeft. Vlees bij Indiaas word al vorens afgewogen en geportioneerd. Extra vlees is mogelijk tegen een meerprijs.

Mahigul
19 april 2021

Bedankt TajmahalπŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, U ook bedankt voor U restaurant keuzeπŸ™

Pawel
18 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Gosia
18 april 2021

Echt lekker πŸ™‚

Reactie van Taj Mahal

Beste Gosia, fijn dat alles naar jullie wens is geweest😊

Nadine
17 april 2021

Eten was lekker!

Reactie van Taj Mahal

Beste Nadine, wil U bedanken voor de orderπŸ™

Emile
17 april 2021

Goede kwaliteit. De maaltijden waren ruim belegd en lekker veel! Goede saus.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, wil U bedanken voor de orders! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™

Stoter
15 april 2021

Niks op aan te merken.

Reactie van Taj Mahal

Beste Stoter, fijn dat alles na jullie wens is geweestπŸ™

Mahigul
15 april 2021

πŸ‘πŸ‘πŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Emile
12 april 2021

perfecte kwaliteit en lekkere knoflooksaus

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, fijn dat we jullie in tevredenheid hebben kunnen stellenπŸ™πŸ™

Geri
12 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Andries
11 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
10 april 2021

Super lekker

Reactie van Taj Mahal

Beste Munira, fijn dat alles na wens is geweest:)

Mikolaj
9 april 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
7 april 2021

Curry mag wat pittiger en de aardappel was niet genoeg gekookt. Voor de rest wel een lekker gerecht

Reactie van Taj Mahal

Beste klant wil U bedanken voor U review! Wij zullen er op letten om de aardappelen iets langer te kokenπŸ‘Œ Alle curry’s zijn standaard mild. Even volgende keer bij de opmerking veldje aangeven aubπŸ™

Fam Kievit van Schaik
4 april 2021

Gisteren weer enorm genoten van de diverse gerechten van heerlijke Spareribs, shoarma, Turkse pizza's en durum's kebab tot onze top favoriete tandoori kip en biryani! Hou de passie en kwaliteit waar jullie deze gerechten mee bereiden vast want het is keer op keer TOP!! Namaste πŸ™πŸ’œ

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam Kievit van Schaik, wil U allereerst bedanken voor U restaurant keuze!! U orders zijn voor de jongens altijd een enorme uitdaging waar ze enorm ook van kunnen genieten:) Wij zien U graag gauw weer terug! Namaste πŸ™β™₯️

Mikolaj
31 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Annelies
31 maart 2021

Het was weer heerlijk allemaal! Lekker op tijd en eigenlijk weer teveel, haha. Bedankt

Reactie van Taj Mahal

Beste Annelies, fijn dat alles na wens is geweest! Beter iets te veel dan te weinig zeggen wij dan:)

Nelson Ospina
23 maart 2021

Super lekker eten, en de meest vriendelijk personeel!! Kunefe echt een aanrader!!!!

Reactie van Taj Mahal

Nelson Ospina, wij willen bedanken voor het achterlaten van een recensie!πŸ™ Kunefe is ook zeker een aanrader! Perfecte combinatie van zoet en zoutπŸ‘Œ

Fam. de Berg
22 maart 2021

Eten was heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam. de Berg, fijn dat alles na wens is geweest! πŸ™

A.S.
20 maart 2021

Heerlijke kapsalon besteld!πŸ‘Œ

Reactie van Taj Mahal

Beste A.S., fijn dat alles na wens is geweest!! πŸ™πŸ™

Emile
17 maart 2021

Prima eten en geode mensen.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, bedankt voor U order! Het is uw eigen goedheidπŸ™πŸ™

Meijer
17 maart 2021

Het eten was niet warm, verder wel tevredenπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Meijer, wil U bedanken voor U order! Wij zullen er extra goed op letten de volgende keerπŸ™πŸ™

AB
16 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

M. Wieten
15 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A.s
15 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

RH
14 maart 2021

Wel jammer dat de bestelde salade er niet bij zat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste RH, wil U bedanken voor U recensie! Volgende keer treuzel niet! bel gelijk! Wij hebben meerdere bezorgers! Meestal leveren we dat snel er achter aan. Voor de betaalde saladebak kunnen we een gepaste compensatie geven op u volgende order! Vriendelijke groet team Taj Mahal

Mounir
12 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

jan
11 maart 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Jakob bebingh
11 maart 2021

De shoarma was hard en droog en broodjes leken wel oud zat geen kaas op shoarma

Reactie van Taj Mahal

Super bedankt voor uw goud eerlijke review Jakob . Wij zullen het zeker meenemen in onze ontwikkeling, Echter kan ik U garanderen dat alles Vers per order worden bereid!

M. Wieten
10 maart 2021

Normaal super lekker eten alleen vandaag kipsatΓ© met zwart verbrande stukjes in het eten. Helaas was het deze keer een stuk minder dan wij gewend zijn.

Reactie van Taj Mahal

Beste M. Wieten, ik zie dat U 2 x grote broodje mexicano besteld heeft en een kip chillie met mixgroente? Zie geen sate? Wij bezorgen ook idd vaker bij U en het ook altijd wel goed. Zou U contact kunnen opnemen om het even te bespreken? Groet team Taj Mahal

Mahigul
8 maart 2021

Tesekkurlar TajmahalπŸ‘ ⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

Afiyet olsun πŸ™πŸ™

Jan Z.
8 maart 2021

Zoals altijd; erg lekker eten!! En zelfs extra vroeg bezorgd deze keer!! In één woord; TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jan Z, fijn dat alles na wens is geweestπŸ™πŸ™

Robbert
7 maart 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Dank U πŸ™πŸ™

Johan
7 maart 2021

Extra stuk cake kon ik telefonisch bijbestellen en contant met bezorger afrekenen. Super service! Levering 'op tijd' : kwartier te vroeg dus hoid ook daar rekening mee. Curry was weer smullen!

Reactie van Taj Mahal

Beste Johan, wil U bedanken voor de order! Wij zullen er op letten! Indaase gerechten, uur na levering blijven gewoon nog mooi op temperatuur! Omdat alles vers en per bestelling worden bereidπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Wilma
6 maart 2021

Goed, lekker en snel

Reactie van Taj Mahal

Beste Wilma, fijn dat alles naar jullie wens is geweestπŸ™πŸ™

Smid
5 maart 2021

Turkse piza was heerlijk warm en kwam mooi optijd toppie dus

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Smid, wij zijn blij dat jullie tevreden waren! Groet team Taj Mahal πŸ™

Fam Kievit van Schaik
2 maart 2021

Beste Taj Mahal, Gisteren weer voortreffelijk gegeten naast onze favoriet Tandoori Kip ook Biryani Kip is geprobeerd en was ook voortreffelijk de kruiden die al je smaak papillen laten tintelen zeker ook een aanrader als je van veel smaak met een lichte pittigheid houd! Ook nog de Kunefe geprobeerd en ik ben absoluut niet geen zoetekauw maar dit was weer zo perfect in balans dat het wel zoet was maar zeker niet TE zoet zoals baklava wel is (en ook hoort te zijn) Kortom wij hebben weer enorm genoten van al jullie gerechten

Reactie van Taj Mahal

Beste Fam Kievit van Schaik, wij zijn uiterst vereerd dat wij U als klant mogen ontvangen! Onze jongens voelen zich zeer uitgedaagd om zulke uitgebreiden menu’s met alles er op en aan jullie te dienen!!πŸ™πŸ™ Die kunefe is zeker ook momenteel een van de toppers! Groeten team Taj Mahal πŸ’ͺ🏽

Smith
1 maart 2021

Zeer ruime porties en snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Smith, wij zijn blij dat de gerechten aan jullie eisen voldoenπŸ™πŸ™

M. Wieten
1 maart 2021

Super lekker en zeer snel bezorgd. En bezorgder is altijd zeer vriendelijk. Kan hun eten ook echt aanbevelen.

Reactie van Taj Mahal

Beste M.Wieten, fijn dat alles na jullie wens is geweest! Onze jongens komen graag bij U leverenπŸ™πŸ™

Emile
1 maart 2021

Erg vriendelijke mensen! helaas waren de maaltijden niet zo heet als zou moeten en de sausjes waren vergeten. Deze werden wel weer snel nabezorgd maar toch jammer. Kwaliteid verder van de maaltijden waren heel goed!

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, bij Italiaanse pizza’s en losse bakjes vlees horen normaal gesproken geen saus bij. Als U dat toch wenst? Hoort U dat los bij te bestellen.

Mahigul
1 maart 2021

Super lekker, dankje tajmahalπŸ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, wij willen U bedanken voor U ordersπŸ™πŸ™

Marije
27 februari 2021
Reactie van Taj Mahal

Beste Marije, bedankt voor U revieuw!

Abdelmalek
27 februari 2021

Héérlijk en op tijd

Reactie van Taj Mahal

Beste Abdelmalek, fijn dat alles na wens is geweest!πŸ™πŸ™

Eric
21 februari 2021

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Eric, fijn dat alles na wens is geweest!!

Ziina
21 februari 2021

Echt toppers. Blijf zo doorgaan!

Reactie van Taj Mahal

Beste Ziina, wij koken en bezorgen graag bij UπŸ™πŸ™

Hanna
20 februari 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Robbert
19 februari 2021

Prima en op afgesproken tijd klaar

Reactie van Taj Mahal

Beste Robert, wij willen u bedanken voor het plaatsen van een recensieπŸ™πŸ™

H.Meijer
18 februari 2021

Heerlijk gegeten altijd goed en lekker warmπŸ˜‹ Vriendelijke bezorgerπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Meijer, wij zijn blij dat alles wens is geweest!πŸ™

Mahigul
15 februari 2021

Nyam nyam lekkerπŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

S.
13 februari 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Angela
10 februari 2021

Ondanks het slechte weer en een dik pak sneeuw stond dit team klaar! πŸ™‚Na de halve kaart aan gerechten besteld te hebben mij (08-02) voor het eerst gewaagd aan een mix kapsalon. Dit is echter zo slecht bevallen dat ik deze vandaag opnieuw besteld hebπŸ˜‰ Top team, keurig op tijd, vriendelijke bezorger, gewoon heet aangeleverd en zeer smakelijk. Toppers!πŸ’ͺπŸ‘

Reactie van Taj Mahal

Beste Angela, wij voelen ons zeer vereerd dat wij zulke klanten als U mogen bedienen! Met Corona/ -10 graden/ pak sneeuw! Wij staan tot U dienst!! Team Taj Mahal!!πŸ™πŸ’ͺ

Mahigul
8 februari 2021

πŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

Wil U bedanken voor U reactie! Wij vinden dat onze bezorgers het heel knap gedaan hebben met deze pak sneeuwπŸ‘

harry de weerd
7 februari 2021

uitstekende service, redelijke prijzen en smaakvolle gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Harry, wij zijn blij dat alles na wens was!

Van Til
7 februari 2021

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en was nog lekker warm. Achteraf hadden we beter iets anders kunnen uitkiezen, maar we kregen wel wat we hadden gevraagd, met uitzondering van de extra groente. Die waren helaas niet meegeleverd. Ik had kunnen bellen daarover, maar heb ik niet gedaan.

Reactie van Taj Mahal

Beste Van Til, ik heb de gerechten die U besteld heeft bekeken. Het zijn bij ons veel verkochte gerechten. Smaken verschillen natuurlijk ma goed ook:)! Als U ergens aan twijfelt bel gewoon! Een van onze kokken zal U te woord staan. Om te kijken wat bij jullie goed past? Of een gerecht na wens kan maken? Wil U nogmaals bedanken voor U bestelling!

Riek
3 februari 2021
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Mahigul
1 februari 2021

πŸ‘β­β­β­β­β­

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ‘ŒπŸ™

A Herder
1 februari 2021

Kip satΓ© kapsalon, ,zoals altijd " voortreffelijk"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Herder, Wij zijn blij dat jullie genoten hebben!πŸ™πŸ™

Riekelt
31 januari 2021

Altijd heerlijk top eten top mensen

Reactie van Taj Mahal

Beste Riekelt, fijn dat alles na U wens was! Onze jongens bezorgen graag bij U!πŸ™

Abdelmalek
31 januari 2021

Héérlijk lekker en Op tijd

Reactie van Taj Mahal

Beste Abdelmalek, fijn dat alles na wens was!

Michael kok
30 januari 2021

Was lekker en snel

Reactie van Taj Mahal

Beste fam Kok, wij zijn blij dat jullie genoten hebben!

Mahigul
29 januari 2021

Ik bestelde pizza en Calzone-shoarma. Erg lekker,πŸ˜‹ raad ik iedereen aan.😊

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, calzone shoarma is ook zeker een van onze toppers!πŸ‘Œ fijn dat U genoten heeft!

R hag
29 januari 2021

Prima op opgegeven tijd klaar en lekker

Reactie van Taj Mahal

Beste R Hag, fijn dat alles na U wens is geweest!

Bert
28 januari 2021

weer heerlijk gegeten

Reactie van Taj Mahal

Beste Bert, wij zijn blij dat jullie lekker hebben gegeten!

Anoniem
28 januari 2021

Super lekker en heerlijk warm/heet:):) Wij zijn niet anders gewend! Vriendelijke bezorger Top!!

Reactie van Taj Mahal

Beste, wij zijn blij dat we U in tevredenheid hebben kunnen stellen.πŸ™πŸ™

Fam Kievit van Schaik
25 januari 2021

Beste Taj Mahal, Was weer een heerlijk genot van de Indiase en Turkse keuken ! Alles was weer voortreffelijk en je proeft de aandacht en passie die jullie in jullie gerechten stoppen, Bedankt! Namaste πŸ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Fam. Fam Kievit van Schaik, wij willen U nogmaals bedanken! Voor de gerechten wat U bij ons heeft besteld heeft! NamasteπŸ™πŸ˜Š

Abdel
25 januari 2021

Bezorging was op tijd, en eten was ook heerlijk lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Abdel, wij zijn blij dat je genoten hebt!πŸ™

Do
24 januari 2021

Fantastisch op tijd, heerlijk gegeten. Heel blij mee! Ga zo door!

Reactie van Taj Mahal

Beste Do, wij team Taj Mahal zijn vereerd dat wij zulke klanten als U te dienst mogen zijn!πŸ™πŸ™

Riekelt
23 januari 2021

Altijd gewoon top lekker eten zeker een aanrader broeders en was weer heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Oom Riekelt! Je bent een topper!β€οΈπŸ™πŸ’ͺ🏽

CornΓ© de Vries
11 januari 2021

Eten was, zoals altijd, zalig! Besteld en binnen 20 minuten in huisπŸ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Familie De Vries, wij bezorgen graag bij UπŸ™

Kievit van Schaik
29 december 2020

BEDANKT TAJ MAHAL VOOR EEN GEWELDIG KERSTDINER!!! Wil je echt goed, lekker Indiaans of Turks eten dan moet je bij Taj Mahal Emmeloord zijn. Geweldig vlees, over heerlijke curry's en de Tandoori zoveel smaak en een genot om te eten met die over heerlijke Indiaase basmati rijst!!! Heerlijke bijgerechten en een geweldige service! Je proeft de passie, kennis waar deze gerechten met liefde voor eten voor je worden bereid!!! pizza miste de extra gevraagde topping's maar op zo'n grote bestelling, op 1ste kerstdag kan zoiets gebeuren. Wij hebben een geweldige kerst gehad met ruim 2 dagen aan heerlijk eten van jullie ontzettend bedankt!!! Beste wensen voor 2021 en tot ziens op zeker!!!

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Kievit, wij zijn zeer vereerd dat Jullie de liefde en passie geproefd hebben! Wij werken met de modernste apparatuur en de beste kwaliteit wat wij kunnen krijgen! En dat dat word opgemerkt door onze klanten maakt ons on-betaalbaar gelukkig!! Wij wensen jullie ook een fijne gezonde jaarwisseling toe!πŸ™β€οΈπŸ™

Bas
28 december 2020

Bezorging net buiten Emmeloord ging per fiets waardoor het eten koud was.

Reactie van Taj Mahal

Beste Bas, door enorme drukte met de feestdagen/vakantie hebben we U adres verkeerd ingeschat. Postcode valt in Emmeloord maar is net tegen de grens aan. Als U even contact opneemt komen we er uit! Wens jullie alvast een fijne jaarwisseling!

A.S
28 december 2020

Top service het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste A-S, wij zijn blij dat jullie genoten hebbenπŸ™

Dijkstra
27 december 2020

Snelle bezorging, fantastisch eten wat heerlijk smaakt ,en de chef zelf erg vriendelijk en behulpzaam kortom er is maar 1 tajmahal in Emmeloord de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste familie Dijkstra, bedankt voor Jullie lovende recensie! Wij team Taj Mahal koken graag voor jullieπŸ™πŸ™

A.S
26 december 2020

Het eten was top en warm , optijd bezorgd vriendelijke bezorger!πŸ‘πŸ»

Reactie van Taj Mahal

Beste A.S, wij zijn super blij dat alles naar jullie wens is geweest! Wij hopen U in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Wensen U en Uw familie gezonde feestdagen toe! Groetjes team Taj Mahal

romein
25 december 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Anoniem
25 december 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Munira
23 december 2020

Het eten is erg lekker ⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie van Taj Mahal

Beste Munira, wij zijn blij dat alles na wens was! Wij koken graag voor U!

Mahigul
13 december 2020

Alles was heerlijk en lekker vers! Snelle bezorg service en zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Mahigul, fijn dat alles na wens is geweest! Wil U bedanken voor het plaatsen van een review !πŸ™

Riekelt
13 december 2020

Jongens het was weer top eten was weer top en service ook weer

Reactie van Taj Mahal

Hey vriend, wij zijn blij dat jullie genoten hebben! Tot snel weer!πŸ™

Daan
12 december 2020

Niet ontvangen wat ik besteld had. Er miste een blikje drinken Γ‘ €2,-... Jammer had mn zoon zin in.

Reactie van Taj Mahal

Beste Daan, als U wat mist of niet is wat U verwacht niet twijfelen! Maar direct bellen! Denk dat de bezorger hem in zijn tas is vergeten.. Als u alsnog even contact opneemt brengen we het als nog!

R hofman
12 december 2020

Lekker eten En niet lang wachten

Reactie van Taj Mahal

Beste Rofman, fijn dat alles na wens is geweest! πŸ™πŸ™

Bert
12 december 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Westeinde
11 december 2020

Heerlijk gegeten echt een aanrader bezorging op tijd maaltijd altijd warm.

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Westeinde, fijn dat alles na wens is geweest! Hopen jullie snel weer van dienst te mogen zijnπŸ™πŸ™

Angela
9 december 2020

Onlangs kip-curry besteld, echt subliem❀ evenals alle andere gerechten. Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger(s). Gewoon top πŸ’―πŸ‘ŒπŸ‘ ga zo door!

Reactie van Taj Mahal

Beste Angela, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken!:) We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

A-S
6 december 2020

Pizza Venezia heerlijk warm bezorgd!πŸ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste A-S, bedankt voor u recensie πŸ™

Brugt Groenhof
5 december 2020

Het eten was super en de bezorging was ook heel goed verzorgd.

Reactie van Taj Mahal

Beste fam. Groenhof, wij zijn blij dat alles naar Jullie wens is geweest! Wij koken graag voor jullie! Vriendelijke groeten team Taj Mahal

Corine
4 december 2020

Heerlijk gegeten, zelf opgehaald maar nog lekker warm. Goed van smaak. Meer dan genoeg.

Reactie van Taj Mahal

Beste Corine, fijn dat alles voldoende en na wens was! Als U een keer geen zin heeft de deur uit te gaan, brengen we het ook met alle liefdeπŸ™πŸ™

Hol
4 december 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Van zetten
25 november 2020

Lekker eten, en je word op de hoogte gehouden hoever je bestelling is. En was ruim op tijd. 5 sterren verdient Besteld via de site, mag je nog gratis blikje uitkiezen , helemaal top. Echte aanrader

Reactie van Taj Mahal

Beste Van Zetten, fijn dat U even de moeite neemt om even wat achter te laten! Wij waarderen dat enorm!πŸ™ naast de gratis drankje wat we onze klanten aanbieden. Bieden wij via onze website gaande bestellingen ook geen bezorgkosten en U spaart automatisch mee voor extra kortingen!

A-s
22 november 2020

Het was lekker , en optijd bezorgd en dat voor op de drukke zondag! πŸ‘πŸ»

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste A-S, fijn dat alles naar U wens is geweest! Ons streef is binnen de 25 minuten te leveren!! Hopen snel weer voor U te koken! Mvg Team Taj Mahal

Jan
20 november 2020

Tja, het eten was wel goed van smaak. Maar weer gaan er dingen mis met de bestelling. We hadden 2x een grote schotel speciaal besteld met 2 soorten vlees. En wat krijg je? 2x een kleine schotel met 1 soort vlees. Dat scheelt nogal wat munten. Je kunt beter bij ze in het restaurant eten.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jan, allereerst bedankt voor U feedback! Heb even U order nagekeken en intern overleg gehad. Er waren (geen) schotels speciaal besteld. Kwa grootte heeft de collega de dieppe bakken gebruikt wat normaal kan ogen.. maar goed er was een enorme drukte op de vrijdagavond het zou kunnen dat hij zich vergist heeft. Daarom wil ik U vragen om even contact op te nemen voor een gepaste oplossing! Wij team Taj Mahal kookt graag voor U! Mvg

Emile
17 november 2020

bij vragen belt men gelijk voor meer info. Helaast was er geen verse knoflook, dat is een verbeterpuntje!! Maar de pizza's waren verder goed van smaak, vriendelijke mensen en snelle levering.

Reactie van Taj Mahal

Beste Emile, wij gebruiken heel veel knoflook in onze keuken. Alleen word het gepureerd met gember samen. Bij deze beloven wij U pizza’s vol met knoflook te beleggen op U volgende bestelling πŸ˜ŠπŸ™ mvg Team Taj Mahal

R hofman
13 november 2020

Mooi op tijd en goed eten

Reactie van Taj Mahal

Beste Hofman! Mooi dat alles na wens was!

xx
13 november 2020

Op tijd en correct bezorgd. De geleverde waar van goede kwaliteit en temperatuur.

Reactie van Taj Mahal

Beste xx, bedankt voor U recensie !

Hans
10 november 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

magda
1 november 2020

top eten!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Magda, fijn dat alles na wens was!!

Wil
28 oktober 2020

Was heerlijk

Reactie van Taj Mahal

Beste Wil, onze trouwe klant wij bereiden altijd met liefde u gerechten! En dragen zorg dat het zo goed mogelijk bezorgt word!πŸ™πŸ™

Jennifer
25 oktober 2020

Super eten kan toch niemand op tegen de kapsalons van de tajmahal snelle bezorging onze nr 1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jennifer, fijn dat alles na wens is geweest! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™Wij team Taj Mahal geniet van zulke liefde volle beoordelingen!!

Anja
23 oktober 2020

Erg lekker. Keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Taj Mahal

Beste Anja, fijn dat alles na wens was! πŸ™πŸ™

De Rooij
18 oktober 2020

Heb lekker genoten van de kapsalon ,hij was zeer lekker complimenten

Reactie van Taj Mahal

Beste De Rooij, bedankt voor het plaatsen van recensieπŸ™πŸ™

Femmy
16 oktober 2020

Keurig op tijd Lekker warm Weer uitstekende kwaliteit

Reactie van Taj Mahal

Beste Femmy, fijn dat alles na wens is geweest! Wij koken graag voor UπŸ™πŸ™!! Met vriendelijke groeten team Taj Mahal

Urszula
14 oktober 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

Wil
11 oktober 2020
Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™

A-F
7 oktober 2020

Altijd verzorgde bestelling, goede smaak en vriendelijke bezorging Een aanrader

Reactie van Taj Mahal

Beste A-F, Ben blij dat alles na wens is geweest! Wij team Taj Mahal kookt graag voor U!

Familie westeinde
5 oktober 2020

Snelle bezorging heerlijke pizza's!!

Reactie van Taj Mahal

Beste familie westeinde, wij willen U bedanken voor het plaatsen van een bestelling! En goed om te horen dat alles na wens was!

Appie
4 oktober 2020

Altijd kwaliteit en lekker. Eten wordt op tijd bezorgd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Appie, Bedankt dat u bij ons restaurant besteld heeft en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons!

Lucindy
4 oktober 2020

Lekker eten, goede en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Dag Buurvrouw, fijn dat alles na wens is geweest!! Groetjes!

mike
4 oktober 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Mike, bedankt voor U review!

Gerard
3 oktober 2020

Zoals gewend was het eten weer heerlijk.

Reactie van Taj Mahal

Beste Gerard! Goed om te horen dat alles na wens was!πŸ™πŸ™

Wil
1 oktober 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Wil, bedankt voor u recensie!!

mark
26 september 2020

Eten was goed alleen het blikje drinken was vergeten.

Reactie van Taj Mahal

Beste Mark, bedankt voor U recensie! Zag inderdaad nog een blikje cola in de bezorgbox van de bezorger:( Zet het even bij de opmerking bij U volgende bestelling trekken we gelijk weer rechtπŸ‘πŸ‘

Vin
20 september 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Vin, bedankt voor U recensie!πŸ™

Riekelt
20 september 2020

Zo als altijd top en snel bedankt heren van tajmahal

Reactie van Taj Mahal

Beste Riekelt, wij koken graag voor U!! En bedankt voor u beoordeling !!

Anoniem
4 september 2020

πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½

Reactie van Taj Mahal

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Gerard
3 september 2020

Eten is altijd lekker en goed! En de bezorgers zijn erg vriendelijk!

Reactie van Taj Mahal

Beste Gerard! Wij koken en bezorgen graag bij U! Met vriendelijke groeten team Taj Mahal πŸ’ͺ🏽

Balk
28 augustus 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Balk, bedankt voor U beoordeling!!

T de Graaf
28 augustus 2020

Curry gerecht erg waterig, weinig smaak , vlees was haast niet te vinden

Reactie van Taj Mahal

Beste De Graaf, wil u bedanken voor U recensie! Bij onze Indiase keuken word alles vers bereid en vaste portie’s. Kan U adviseren volgende keer een Palak of een Biryani gerecht te proberen. Die saus is toch wat steviger als U daarvan houd. Mvg Team Taj Mahal

Julio
21 augustus 2020

Eten was weer lekker zoals altijd!

Reactie van Taj Mahal

Beste jullio, bedankt voor je recensie πŸ‘

Cor
10 augustus 2020

Het vlees was niet goed door gebakken, we hebben er beiden flinke buikloop aan over gehouden. En de gevraagde saus zat er helaas niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Cor, jammer dat het dat zo is gevallen, onze doner en kipdoner worden altijd in 2x gebakken, dat geld ook voor 2 turkse pizza’s wat U bij ons besteld heeft. zulke klachten komen wij zelden tegen?? Een keer voor gebakken en daarna afgebakken. En vervolgens gaat het voor een zeer korte tijd de bain-marie in om het voor een kort duur op temperatuur te houden. Vriendelijke groeten team Taj Mahal

Hans
8 augustus 2020

Was weer heerlijk. Goed veel vlees. Grote wrap. Niet teveel en niet te weinig saus. Goed warm en goed verpakt. Ik raad aan om bij de durum kebab kaas erbij te doen voor 1 euro. Maakt het extra lekker!

Reactie van Taj Mahal

Beste Hans, altijd een feest om zulke recensie’s terug te mogen lezen bedankt!πŸ™

A.T. Bacas
3 augustus 2020

Voor het eerste bestelde ik online bij uw restaurant voor mijn familie in Emmeloord. We zijn heel erg tevreden. Alle producten werden correct geleverd en volgens de afspraaktijd. Dankjulliewel voor de goede service!

Reactie van Taj Mahal

Beste A.T. Bacas, We zijn enorm blij dat we U vorige week naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen U altijd weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten, Team Taj Mahal

Krzysztof
2 augustus 2020

I have been waiting for food since yesterday, I got a message that food is on its way and I have not seen it until today

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Krzysztof, u heeft order 01:50 geplaatst, gezien de tijdstip en omdat het om een contante betaling ging. Word de order standaard ter controle gebeld. En U telefoonnummer klopt niet. Daarom is het altijd belangrijk om een kloppende telefoonnummer te vermelden. Vriendelijke groeten Team Taj Mahal

anoniem
11 juli 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste, bedankt voor u recensie!!πŸ‘πŸ‘

Jantine
6 juli 2020

Top! Heerlijk gegetenπŸ˜‹πŸ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Jantine, super bedankt voor U recensie!! Fijn dat alles na wens is geweest!πŸ™πŸ™

Maud
3 juli 2020

Heerlijk eten! Het ene gerecht lekkerder dan de ander maar smaken verschillen. Wij blijven bestellen in elk geval!

Reactie van Taj Mahal

Beste Maud, bedankt voor u recensie! Goed om te horen dat jullie genoten hebben! Wij koken graag voor U!:) mvg Team Taj Majal

Wim
27 juni 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Wim, bedankt voor u recensie!!!

Paul
23 juni 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Paul, hartelijk bedankt voor U review!!

Hans
19 juni 2020

heerlijk! maaltijd goed warm. goed gevulde wrap en kapsalon. de aanbieding voor kapsalon is erg goed!

Reactie van Taj Mahal

Hans, wij koken en bezorgen graag bij U!:)

Marc
17 juni 2020

4 verschillende gerechten besteld. Een gerecht was niet zoals besteld. Na contact opgenomen te hebben werd het keurig opgelost. (in dit geval een tegoedbon)

Reactie van Taj Mahal

Beste Marc, bedankt voor U recensie! Fijn dat het zo opgelost kon worden!!

Chris
15 juni 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Chris, bedankt voor U recensie! Volgende keer graag een toelichting waarom 2 sterren?

Gerhrd
1 juni 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Gerhrd, bedankt voor U recensie!πŸ‘

Wil
25 mei 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Wil , bedankt voor U recensie!!!

Jan Z.
25 mei 2020

Zoals altijd goed gegeten. Dat ze ietsje later zijn met bezorgen is bekend, kwestie van de gewenste bezorgtijd iets vervroegen. De spare-ribs vond ik niet geweldig, zal ze niet nog eens kiezen. Verder dik tevreden!! Ben er al jΓ‘ren klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Jan, bedankt voor U recensie!

Pawel
21 mei 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Pawel! Bedankt voor U recensie!!

Steven Ras
17 mei 2020
Reactie van Taj Mahal

Steven, bedankt voor U recensie!!

Wil
14 mei 2020
Reactie van Taj Mahal

Wil, bedankt voor U recensie!

Wilma
13 mei 2020

Veel vlees en groenten op de pizza's!

Reactie van Taj Mahal

Wilma, bedankt goed om te horen!

Wim de Visser
11 mei 2020

Wij zijn zeer tevreden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bestellen on line gaat gemakkelijk. Eten was lekker en voldoende. Bezorging heel attent.

Reactie van Taj Mahal

Beste Wim, wij willen U bedanken voor de bestelling wat U bij ons geplaatst had! En fijn om te horen dat alles na wens is geweest! Vriendelijke groeten team Taj Mahal

Hendriks Iris
9 mei 2020

Smaak was erg flauw, had andere verwachting van Thais eten

Reactie van Taj Mahal

Beste Iris, bedankt voor U recensie! Probeert U is volgende keer is eens een andere gerecht iets van (Indiase) Palak of chillie! En dan een beetje pittig?

Henk Pietersma
7 mei 2020

Het eten is goed, maar ik had een grote kapsalon en een calzone besteld. Bijna 20 euro verder en wat kreeg ik? Alleen de calzone en 2 blikjes fanta. Ik ben daar echt niet blij mee. Ik denk dat bij de levering iets mis is gegaan, en dat iemand anders nu lekker mijn grote kapsalon zit op te eten. Niet Leuk!!!

Reactie van Taj Mahal

Beste Henk, er is van onze kant niks mis gegaan! Heb u bestel order er bij zie dat u alleen een calzone besteld heeft met bijna alle beleg wat mogelijk is:) en 1 fanta en wat sausjes. Collega heeft u een bericht gestuurd als U zich ergens in betwijfeld neem dan even contact op! Vriendelijke groeten, Team Taj Mahal

Dijkstra
28 april 2020

Voor de zoveelste keer weer geen fristi bij het kinder menu en jullie zijn erg zuinig geworden met de sauzen en het duurde vreselijk lang wederom voor dat de bestelling er was of je nou op tijd besteld of later maakt niks uit erg teleur gesteld vandaar dat we niet zo vaak meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste Dijkstra, jammer dat het zo lang heeft geduurd! De piek tijden zijn bij ons toch weekend en vooral zondag 18 uur. Wanneer dan ook iedereen graag om 18 uur zit te dineren. Wij doen er alles aan om spoedig mogelijk te bezorgen! Kwa saus zijn wij echt de makkelijkste er in! Geef in het velde opmerkingen precies aan wat u wilt en U krijgt dat!:) wij maken meestal een inschatting per order. Als er iets ontbreekt? Schroom dan niet!! bel direct soms kan het ook zijn dat het drankje net in de bezorg auto vergeten is door de bezorger! Hopend gauw weer voor U te koken! En natuurlijk veel gezondheid gewenst!!:)

Annelies
24 april 2020

Het was weer heerlijk! Bestelling en bezorging prima voor elkaar; keurig op tijd, compleet en goed warm. Bedankt weer!

Reactie van Taj Mahal

Annelies bedankt ! Wij koken graag voor U:)

Mirjam
20 april 2020

Wij hadden 2x een grote kapsalon doner kebab besteld met extra cocktailsaus. We kregen 2 kleine kapsalon en geen extra cocktailsaus. Gebeld en werd super opgelost en kregen nog 2x een kleine kasalon. Wat jammer was is dat de cocktailsaus er weer niet bij zat. Ik had geen zin om nog een keer te bellen

Reactie van Taj Mahal

Allereerst bedankt voor U beoordeling! Kapsalon doen wij sauzen er door heen als u apart wilt graag als opmerking invullen aub!!

De Haan
13 april 2020

Tandoori, Lasagne, Calzone. Allen vegetarisch en zeer smakelijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Beste De Haan, goed om te horen! Wij koken graag voor U ! Fijne pasen! Groeten team Taj Mahal

D a
22 maart 2020
Reactie van Taj Mahal

Bedankt voor U recensie !πŸ‘

Patty
13 maart 2020
Reactie van Taj Mahal

Bedankt voor een beoordeling, bezorgtijd waren we afhankelijk van de server. Omdat iedereen massaal online bestelde. Kwamen bestellingen allemaal ook later bij ons binnen. Alleen dat is absoluut niet te koste van de kwaliteit gegaan! U bent vrij in u beoordeling. Alleen wij als restaurant horen graag waar het mis is gegaan. mvg Team Taj mahal

Johanna
21 februari 2020
Reactie van Taj Mahal

BedanktπŸ‘

Pau
14 februari 2020

Top!

Reactie van Taj Mahal

Hartelijk bedanktπŸ‘πŸ‘

Dijkstra
1 februari 2020

Lekker eten goede kwaliteit zeker aanrader om eten te bestellen

Reactie van Taj Mahal

BedanktπŸ‘πŸ‘

Jakob Bebingh
25 januari 2020

De shoarma was koud de rest was veder goed

Joost
18 januari 2020

Het beste van Emmeloord

Reactie van Taj Mahal

Beste Joost, goed om te horen!!😊😊

Paul
14 januari 2020

Lekkere pizzas voor weinig op maandag

Reactie van Taj Mahal

Beste Paul, probeer donderdag’s de spareribs dagπŸ‘Œ

Hein
12 januari 2020

Bestelling was niet compleet. Na reclame is het ontbrekende deel alsnog geleverd.

Reactie van Taj Mahal

Bedankt voor u beoordeling, Helaas was de bezorger was drankje in de auto vergeten!

Wil
5 januari 2020
Reactie van Taj Mahal

Beste Wil, bedankt voor u beoordeling!!!πŸ‘ŒπŸ‘Œ

PR
5 januari 2020
Cees
2 januari 2020
Harm
31 december 2020

Maandag 30 december: niemand wil kopen. 1,5 uur gewacht, half uur na verwachte tijd. Wellicht iets om een mail te sturen? Daarvoor wel 2x gratis drinken (en weer de supervriendelijke bezorger), pizza’s top! Zelfs mijn dochter van 10 werkte er 1 bijna helemaal weg. Helaas Geen uiensaus erbij :-(

Robin
29 december 2019

Vorige keer heeft Taj Mahal een klein foutje gemaakt in de bestelling, niet heel erg maar toch een opmerking hierover geplaatst. Deze keer kwam de, altijd vrolijke, bezorger met een extra blikje drinken en saus! Erg attent, en voelde mij als klant gewaardeerd. Bedankt en tot en volgende keer.

MR
15 december 2019

Iets eerder dan aangegeven, maar dat was geen probleem. Met zn allen genoten van een ruime maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
10 december 2019

Beste eten van emmeloord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Taj Mahal

Joost bedankt :)

Magdalena
9 december 2019
Reactie van Taj Mahal

Bedankt voor u recensie

Szydlo
6 december 2019

Geen bestelde dranken gekregen.

Reactie van Taj Mahal

Geleverd. :)

Hans
28 november 2019

Het was weer heerlijk. Mooi de saus apart in bakjes. Goed gevulde wrap. Lekker veel vlees. Eten was goed warm.

Reactie van Taj Mahal

Hans goed om te horen! Doe de groeten aan aan je familie van fam. Aktas:)!

M. Wieten
27 november 2019

Ik bestel best regelmatig , maar vandaag waren de porties zeer karig. Normaal gesproken altijd top maar vandaag veel te veel betaald voor wat ik heb gekregen.

Reactie van Taj Mahal

Beste M.Wieten, Klopt U besteld regelmatig bij ons! En wij koken ieder keer ook met alle liefde voor U! Jammer dat het na u verwachting niet heeft voldaan. De kapsalon was met de kapsalon-dag besteld voor €8,50 en u heeft een curry besteld en hierbij word Alles gewogen en geportioneerd. Kan het nu niet zo terug halen wat er mis is gegaan. Maar neemt u even contact op komen we er wel uit:) Mvg Tajmahal

Carmen
23 november 2019

Vegetarische lasagne, Vegetarische calzone en Quattro formaggi pizza. Vooral de lasagne en calzone erg lekker! Veel groente en goed op smaak.. Ook was het eten er sneller dan aangegeven dus dik in orde πŸ™‚

Reactie van Taj Mahal

Carmen super bedankt voor je recensie! FIJNNN om het zo terug te mogen lezen!! Groetjes Tajmahal

Annelies
23 november 2019

Verschillende gerechten besteld, allemaal even heerlijk! Goed warm en mooi op tijd, top weer! Bedankt πŸ€—

Reactie van Taj Mahal

Annelies, bedankt voor je recensie! Goed om te horen dat alles na wens was!!

Henk
10 november 2019

Uitstekende, snelle bezorging.

Reactie van Taj Mahal

Henk wij koken graag voor U! Mvg Taj Mahal

SD
8 november 2019

Bestellen wekelijks. Werknemers en baas zijn vriendelijk en leveren goed eten.

Reactie van Taj Mahal

Beste SD, aller eerst bedankt voor jullie bestellingen! Wij zijn ook zeer tevreden met onze collega’s:)

Soraya
8 november 2019

Heerlijke bestelling gehad, altijd een lieve meneer die bezorgd. En dit keer een extra gratis drankje gekregen, Bedankt!

Reactie van Taj Mahal

Beste Soraya, goed om te horen! Bedankt voor je bestellingen!!

Soraya
1 november 2019

Heerlijk eten! Bestel hier altijd verschillende lekkere maaltijden de bezorgers zijn heel vriendelijk!

Nico Blok
29 oktober 2019

Snelle service en lekker warm, vorige klacht goed opgelost. graag tot vrijdag...

Reactie van Taj Mahal

Beste Nico, super bedankt voor je orders! Wij koken graag voor U!!!!

Kooistra
22 oktober 2019

Ruim een uur moeten wachten op bestelling. En niet alles aanwezig van wat we bestelde.

Reactie van Taj Mahal

Beste Kooystra, Jammer dat u het zo heeft ervaren! Als bestelling niet klopt graag even bellen word het direct rechtgetrokken! En vakantie periode zijn bezorgtijden wat opgelopen door de enorme drukte ! We doen ons best en er zijn maatregelen genomen!. Mvg Taj mahal

anoniem
19 oktober 2019
Nico Blok
19 oktober 2019

Hallo, Ik heb net de kip tandoori gehad, deze smaakte prima. Maar het portie kip tandoori was wel erg aan de kleine kant. Nog geen half bakje… en droge rijst eten houd ik niet van. Bestelnummer: 74889AYU Met vriendelijke groet Nico Blok Keuken Emmeloord Constructieweg 17 8305 AA Emmeloord 0527-622 770 info@keukenemmeloord.nl www.keukenemmeloord.nl

Reactie van Taj Mahal

Beste Nico, Graag even contact opnemen! Mvg Taj mahal

Marten
11 oktober 2019

Frietjes waren aan de slappe kant, falafel met champignons was niet warm. Wel lekker overigens. Baklava altijd lekker!

Klaudia
8 oktober 2019

Lekker eten, prima prijs. Verwachte bezorgtijd liep wel wat uit.

wil
8 oktober 2019
Robin
6 oktober 2019

Uitstekend, eten was goed heet en de bezorger erg vriendelijk.

Ben
2 oktober 2019
HP
2 oktober 2019

Supersnel bezorgd, uitstekende smaak en gratis frisdrank erbij. Helemaal top.

praktijk 't Hart
1 oktober 2019

Was heerlijk. Bezorging top

Tamara
22 september 2019

Geweldig!

wil
16 september 2019
Annelies
6 september 2019

Zeer tevreden! Zowel over de bezorging als het eten zelf. Heerlijk weer, bedankt!

wil
6 september 2019
anoniem
1 september 2019

twee keer bestelt waarvan eerst keer de verkeerde saus kreeg de tweede keer geen saus kreeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
26 augustus 2019

Voor de zoveelste maal weer de saus vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
23 augustus 2019

Ik had een foutje gemaakt inde bestelling. Gebeld naar het restaurant en ze hebben het aangepast voor me. Enorm bedankt !!😁

wil
18 augustus 2019
Van de velden
16 augustus 2019

Eten was goed, alleen jammer dat de fristi bij het kindermenu vergeten was

D.
7 augustus 2019
Angela
5 augustus 2019

Ik bestel hier regelmatig. Smakelijke gerechten met als favoriet de (schotel) kipfilet met paprika. Heerlijk gekruid en lekker mals! Ook de frietjes mooi krokant en ruime porties. Super lekkere Turkse pizza's. Vriendelijke bezorgers, en vaak (zeer warm) bezorgd nog vΓ³Γ³r de aangegeven tijd. Super tevreden en een echte aanrader! πŸ€—πŸ‘ŒπŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tony
3 augustus 2019

Curry gerecht was heerlijk en lekker pittig πŸ‘

Astrid Mooiweer
27 juli 2019

Jammer dat de fristi’s bij de menu’s waren vergeten Maar snel gekregen dus top!!!

Valkenburg
21 juli 2019
Ellen
21 juli 2019

Vlees zoals altijd erg lekker!!! Jammergenoeg weer de bijbestelde saus vergeten:(