Avaliações de Taj Mahal Emmeloord

Avaliações recentes

5.0
Robbert
1 março 2024

Prima en altijd klaar op afgesproken tijd

Rijnhout
1 março 2024

Goed en lekker te eten

Ab
24 fevereiro 2024

Warm en snel bezorgd!👌

Herder
19 fevereiro 2024

De kapsalons waren weer super lekker

Kramer
19 fevereiro 2024

Het was weer super lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cornelis
18 fevereiro 2024

Kapsalon en broodje donor waren erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Appie
18 fevereiro 2024

Eten was heerlijk en snel bezorgd. Door eigenaar en met extra gratis blikje fris erbij! Zeker aangeraden!

Hendrika
11 fevereiro 2024

Goeie service, altijd lekker eten en ze bezorgen tot in de late uurtjes.

Urszula
9 fevereiro 2024
Klaudia
8 fevereiro 2024

Gek genoeg was het niet warm meer, terwijl het er met 25 minuten al was. Meneer zei bedankt voor het wachten, maar dat was absoluut niet nodig geweest! Zo snelle bezorging zie je niet vaak! Verder kan je niet echt klagen over een Turkse pizza denk..

Dylan
8 fevereiro 2024
Herma
3 fevereiro 2024

Mooi op tijd bezorgd Lekker gegeten

Nooit klachten
3 fevereiro 2024
shenien deering
26 janeiro 2024

Ik kreeg om 17:52 een mail dat mn bestelling onderweg was. De bezorger was pas om 18:25 bij mij en m’n eten was koud. Ik had haast dus geen tijd om terug te bellen. Maar vond dit wel heel erg vervelend.

Mick tinga
22 janeiro 2024

Graag de tijden op de site aan passen want die kloppen niet met de tijd van bezorging was een uur te laat

Reacção a Taj Mahal

Beste Mick Tinga , dat is slechts een indicatie wat wij gemiddeld doen voor in Emmeloord. Buiten gebieden kunnen hiervan afwijken. Daarnaast is er contact geweest en u de optie gegeven om te annuleren of te wachten? Wij streven er na om alsnog aan de indicatie te houden. Hopen volgende keer spoedig weer te mogen bezorgen bij U! Groeten team Tajmahal

Ab
21 janeiro 2024
Albert
20 janeiro 2024

Wegens omstandigheden al een tijdje niet besteld. Over de kwaliteit ed niets meer dan lof. Wel 1 kritiekpunten. Dit is nu de 3e keer dat mijn gratis drinken er niet bij zit. Niet dat het me nu daar perse om gaat, maar als je gratis drinken beloofd moet je het ook meeleveren. Nogmaals, de rest is echt perfect!

Nasser
16 janeiro 2024

Weer heerlijk gegeten, optijd en nog een extraatje gekregen. Toppers!

A.Herder
14 janeiro 2024

De salade ontbrak en de patat was keihard, dit ben ik niet gewend omdat wij altijd tevreden zijn Jammer.

Reacção a Taj Mahal

Beste A.Herder, U uw zoon komt regelmatig bij ons! En wij doen altijd ons best voor jullie! En willen jullie ook bedanken! Als u even op de mail reageert kan ik even met een gepaste compensatie komen voor de volgende keer. Groet team Taj mahal

Mateusz K
6 janeiro 2024
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

AE
5 janeiro 2024
Conrad Stanen
3 janeiro 2024
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Gijs
2 janeiro 2024

Beste ik snelste

Reacção a Taj Mahal

Dankje wel topper🙏🙏

Nick Muller
31 dezembro 2023

Eten was goed alleen knoflooksaus was niet lekker. Maar dat zal misschien smaak wezen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste Nick Muller, allereerst bedankt voor U feedback! Wij hebben de basissaus aangepast! Hopen in de toekomst u weer heerlijk te vermaken met onze gerechten en sausjes!🙏

Fam westeinde
29 dezembro 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Michael kok
24 dezembro 2023

Gewoon goed.snel en vriendelijk

The wox
8 dezembro 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Hans De haan
8 dezembro 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Paul
7 dezembro 2023
Oenema
5 dezembro 2023

Wij hebben heerlijk gegeten

Anoniem
4 dezembro 2023

Perfect op tijd bezorgd en het eten was overheerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico Blok van Keuken Emmeloord
2 dezembro 2023

We hebben heerlijke kip Tandoori gegeten, voor 3 man besteld... konden er wel met 5 personen van eten... was weer dik in orde!!

Hulleman
1 dezembro 2023

Erg lekker weer.

Jeanique
24 novembro 2023

Het was weer verrukkelijk.

Sinnema
11 novembro 2023

Lekkere kapsalon. Helaas los bestelde patat (weer) niet erbij geleverd. Gelukkig lost de bezorging dit snel op.

Annelies
10 novembro 2023

Zoals altijd zijn we weer zeer tevreden! Bezorging uitstekend en het eten heerlijk (en veeeel 😉) En nog zomaar een extraatje erbij, bedankt hoor!

Wiebe
5 novembro 2023

Was heelijk

Jonathan
4 novembro 2023

Snelle bezorging en super eten zoals altijd

Saif Shanan
3 novembro 2023
Lamia
30 outubro 2023

Het eten is altijd erg lekker en vers. Snel en warm bezorgd. En de service is top! Ben erg blij met Taj Mahal

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nikki
25 outubro 2023

Het was weer heerlijk en werd snel bezorgd. Super vriendelijk personeel ook.

Gerard Moen
23 outubro 2023

1) om 19.52u bericht dat bestelling onderweg is. Rit is max 5 minuten. Toch bezorging pas om 20.08u 2) gratis cola niet meegeleverd

Aiman
22 outubro 2023
J.Kramer
21 outubro 2023

Was weer heeeeeerlijk! Snelle bezorging.

FJ Sonnenschein
14 outubro 2023

Opmerking bij bestelling over bezorging was niet bekend bij de bezorger.

Reacção a Taj Mahal

Beste Sonnenschein, wij gaan de desbetreffende bezorger hierop aanspreken! Bedankt dat U wat achterlaat!

Henk Pietersma
13 outubro 2023

Zoals altijd lekker eten en snel bezorgd :-)

Reacção a Taj Mahal

Beste Henk Pietersma, fijn dat alles na wens geweest is tot snel🙏😊

j kramer
13 outubro 2023

Allereerst altijd tevreden met jullie lekkere gerechten..! de calzone van gister bevatte grote stukke rauwe ui.. niet lekker heel jammer maar ik blijf jullie vinden. 😉

Reacção a Taj Mahal

Beste j kramer, In de calzone’s het altijd een uitdaging om ze mee te bakken. Wij zullen voortaan voorbakken de uitjes👌

Remy
10 outubro 2023

Heerlijk gegeten! Verse ingredienten en een breed menukaart!!

Aaron
8 outubro 2023

alles goed👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
1 outubro 2023

Kwam 20 minuten te laten. Het eten was slof en koud

Cle
17 setembro 2023

Bestelden hier altijd erg graag echter lijkt het wel als of er de afgelopen maanden een andere kok staat? Eten is niet echt lekker of warm en ziet er uit als of ze er geen tijd en zin in hadden. Bezorging was prima, aardige jongen had door dat de bel het schijnbaar niet deed dus klopte aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste Cle, wij werken als familie bedrijf met wat hulpjes! Alles is nog het zelfde.. zomertijd hebben we wel wat extra inval? Wellicht dat het daaraan kan liggen? Als U iets niet bevalt treuzel niet neem direct contact op!🙏

Ab
16 setembro 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Aimanұ
8 setembro 2023

Ik heb kapsalon kipshoarma besteeld, was lekker, maar kip was te weinig, patat te veel waren.

Reacção a Taj Mahal

Beste Aimanұ, wij zullen er op letten! Hopen U gauw weer te mogen verrassen 🙏🙏

Marja
6 setembro 2023

Jammer dat ze de gratis drankjes niet leveren. Ook als beloofd wordt die nog na te bezorgen

Reacção a Taj Mahal

Beste Marja, wij zijn geweest hebben U ook gebeld! Zou U volgende keer als opmerking kunnen vermelden! Dan maken we het weer goed🙏🙏

Matthijs
3 agosto 2023

Zoals gewoonlijk weer lekkere kapsalon, maar helaas ging het ook deze keer weer mis met het aantal bakjes saus

Wil
30 julho 2023
Annelies
27 julho 2023

Superlekkere pizza's weer! Bezorging ook dik in orde👌 En bedankt voor de zalige extraatjes 🤤

De Jong
23 julho 2023

Kwam bijna 40 minuten later dan aangegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aiman
23 julho 2023
M
22 julho 2023
Aiman
20 julho 2023

Snel en lekker.

Fre
13 julho 2023

Turkse pizza besteld om op te halen, lag klaar toen ik aan kwam en was heerlijk

Sema
7 julho 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Aiman
3 julho 2023

Ik heb kipshoarma kapsalon besteld, was super lekker, bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste Aiman, U ook bedankt! Leuk dat je wat achterlaat..🙏🙏

Bleeker
3 julho 2023

We werden gebeld eten zou met 5 minuten klaar zijn dan kwam de bezorger dat zou dan max 20 minuten duren, maar was 45 later. En we misten de patat bij de bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste familie Bleeker, volgens mij is er een miscommunicatie geweest.. toen wij belde zijn we na 5 min begonnen aan de order.. heb U per sms een compensatie gestuurd🙏🙏

Hilde
2 julho 2023

Eten was heerlijk, bezorging duurde wat lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiktoria
1 julho 2023

Przepyszne!!!

Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Emile
27 junho 2023

De pizza was taai. En tip: doe bij de schotels de friet niet erop maar in zak apart, nu worden ze slap en week. Niet lekker dus!

Reacção a Taj Mahal

Beste Emile, allereerst bedankt voor U recensie! Wij hebben normaal zelden klachten over onze pizza’s.. maar zal het in de groep gooien. Schotels is de friet aparte vak ingepakt. En salade doen we los. Misschien optie om alles los te bestellen? (Portie friet, bakje vlees en de salade) als U nog vragen heeft horen we het graag!🙏🙏

Julian
25 junho 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Ferrie
22 junho 2023

Het was erg lekker

Reacção a Taj Mahal

Dank U wel Ferrie!👌👌

Adrienn
15 junho 2023

het eten is altijd heerlijk en de bezorging is stipt.

Reacção a Taj Mahal

Beste Adrienn, leuk dat U U ervaring deelt! Hooen U gauw weer te mogen verrassen🙏🙏

Ronyvon
13 junho 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Feyza
12 junho 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Aiman
11 junho 2023

Het was erg lekker, Turkse pizza met shoarma kip, ik bestel alleen bij Taj Mahal en raad het iedereen aan.

Bert
10 junho 2023

te veel kruiden op kebab, leek net of er gekookte sla in zat en turkse pizza zat geen feta kaas op wat wel besteld was

Reacção a Taj Mahal

Beste Bert, bij de kapsalons zitten er altijd kruiden op en sla er onder.. wij verkopen dit zo veel, en op deze manier. Maar als u het de volgende keer als opmerking wilt toevoegen dat er geen kruiden op moet en sla apart kunnen wij dat prima doen. Feta kaas kan ik nu niet meer controleren als U even op de deze mail reageert zal ik met een gepaste oplossing komen. Groet team Taj mahal

Fam. Oving
31 maio 2023

Het eten was lekker, maar helaas niet erg warm. Helaas bleek er een onderdeel van onze bestelling niet bezorgd te zijn. Doordat we genoeg hadden gegeten hebben we het niet meer gemeld.

Reacção a Taj Mahal

Beste Fam. Oving, heb U order bekeken en nu weet ik waar die portie loempia’s moesten zijn.. onze excuses dat we niet helemaal de kwaliteit konden leveren wat we graag zouden willen leveren. Heb U ook een mail gestuurd als U daarop even wilt reageren zullen we met een gepaste oplossing hiervoor komen. Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen met onze heerlijke gerechten 🙏🙏

Benny
29 maio 2023

Zeer snel bezorgd, lekker en goed warm 👍🏻

Reacção a Taj Mahal

Beste Benny, leuk dat U wag achter laat tot snel🙏🙏

Marten
29 maio 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

28 maio 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

E
28 maio 2023

Goed eten, snel bezorgd! Service is top 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste E, bedankt in het vertrouwen in ons ! Tot snel🙏🙏

Annelies
27 maio 2023

Zoals altijd was het eten weer superlekker en de bezorging prima in orde. Bedankt!

Reacção a Taj Mahal

Beste Annelies, wij willen jullie bedanken voor de order! Tot snel🙏🙏

Boris Tinga
23 maio 2023

Het was weer super.

Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Safiye Haris
22 maio 2023

Al heel lang een tevreden klant! Vriendelijk personeel , super kwaliteit eten en het komt altijd warm aan en zelfs als bedankje een gratis frisdrank gekregen . Meer als 5 sterren waard 🤩!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste Safiye Haris , wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen ins ons! Onze jongens komen graag bij U🙏🙏

Jesse
21 maio 2023

De bezorger was mooi optijd en een topper

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Iwan
20 maio 2023
^
19 maio 2023
Lucas van Loosen
14 maio 2023

Heerlijke patat HEERLIJK!! m.v.g. Lucas van Loosen

Reacção a Taj Mahal

Jij ook bedankt topper👌

Jennifer
7 maio 2023

Snelle levering eten als altijd fantastisch 👌👌

Reacção a Taj Mahal

Beste Jennifer , fijn dat alles weer na wens is geweest! Tot snel🙏

Ramsoek
1 maio 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Bertus
1 maio 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Nikol Santalina
30 abril 2023

We zijn erg blij met het eten en de bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Taj Mahal

Beste Nikol Santalina, wij zijn ook zeker blij met klanten als U🙏🙏

Familie L.
29 abril 2023

Super vlot geleverd in Nagele, zoals altijd puike kwaliteit en een buitengewoon vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar...

Michelle
29 abril 2023

Vriendelijke bezorger, eten was goed warm ondanks 10 km rijden en het smaakte goed!

Reacção a Taj Mahal

Beste Michelle, fijn dat alles na wens is geweest! Hopen jullie gauw weer te mogen verrassen🙏🙏

Boris
27 abril 2023

Alleen jammer dat voor de derde keer mijn kortingscode van 10% niet werkt

Reacção a Taj Mahal

Beste Boris, allereerst fijn dat levering als kwaliteit na wens is geweest! Ik heb u bij levering gevraagd welke code u had? En ook u bericht maar geen reactie. Als u even reageert kunnen we kijken waar het fout gaat. En kijken voor een nieuwe code eventueel? Groet team Taj Mahal

Aiman
24 abril 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Ab
17 abril 2023
Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Jurian Hadders
15 abril 2023

Heerlijk gegeten, bestelling keurig op tijd en een vriendelijke bezorger. Volgende keer bestellen we hier weer!

Reacção a Taj Mahal

Beste Jurian Hadders, leuk dat u wat achterlaat! Zien U orders graag tegemoet!🙏🙏

Jannie
10 abril 2023

Altijd lekker eten en gratis drankje als je via hun eigen website besteld 🙂

Reacção a Taj Mahal

Klein gebaar voor de loyale klanten😊

Robbert
10 abril 2023

Prima

Reacção a Taj Mahal

🙏🙏

Niels
9 abril 2023

Was weer erg lekker

Reacção a Taj Mahal

Fijn om te horen dat alles weer na wens was👌👌